Pelici caută un marcator. „De acum, voi decide eu. Vom face concurs la antrenamente”

Pelici caută un marcator.**

Tehnicianul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a fost mulțumit de jocul prestat de elevii săi în special în prima repriză a disputei cu Pandurii, scor 0-1.

„În prima repriză am dat o replică bună formației Pandurii, mă bucur că ne-am creat ocazii, dar am închis bine și spațiile din apărare. Nu mă bucură ratările și irosirea celor două penalty-uri, acum jucătorii au ales ei cine bate, nu au fost inspirați, de acum, voi decide eu, probabil vom face concurs la antrenamente. Suntem pe drumul cel bun, mai avem de pus la punct probleme tehnice, dar mai este timp până la startul campionatului. Vom vedea când va începe campionatul dacă suntem mai puternici sau nu decât în prima parte a sezonului. Au plecat Tomozei și Staicu, în locul primului, a jucat foarte bine Alex Ionescu, sper să devină titular. Rămâne de văzut care va fi omul de gol, după plecarea lui Staicu” a spus Alexandru Pelici.

Tehnicianul consideră că în Seria a II-a nu există o favorită pentru promovare. „Lupta pentru play-off este strânsă, nu există o favorită la promovare, oricine poate bate pe oricine. Mediaș s-a întărit foarte mult, dar contează mult și omogenitatea, Baia Mare, Chindia și UTA sunt echipe foarte bune”, a mai spus Pelici.

Pelici a fost încurajat la testul cu Pandurii și de băiețelul său, Alexandru Mihai, care a fost botezat chiar înaintea reluării pregătirilor de iarnă.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă