Pelici a renunțat la încă doi jucători: „E spre binele lor să meargă undeva și să joace, aici era greu pentru ei”

Pelici a renunțat la încă doi jucători:**

La finalul stagiului de pregătire din Zăvoi desfășurat săptămâna trecută, antrenorul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Alexandru Pelici, a renunțat la doi dintre jucătorii pe care îi avea în lot.

Astfel, fundașul de bandă dreapta, Cârciumaru, venit de la Posada Perișani, nu a fost păstrat, pe acest post fiind deja două soluții. S-a renunțat și la Cristi Predulete, un jucător de 26 de ani, care, după ce a muncit în ultimii ani pe un vapor în străinătate, își dorește să se reapuce de fotbal. Din punct de vedere fizic, Predulete a lăsat o impresie bună, reușind să parcurgă întreg cantonamentul cu alb-albaștrii.

„Băieții sunt de caracter, au înțeles. E spre binele lor să meargă undeva și să joace, aici era greu pentru ei. La fel, mai avem niște juniori sub contract, posibil să rămână să se antreneze cu noi, dar, la fel, le va fi greu să prindă echipa” a spus antrenorul Pelici.

Existau semne de întrebare în privința unui alt junior, Radu Georgescu, care, însă, după jocul bun cu Juventus, în care a marcat și un gol, va fi testat în continuare.

CSM Râmnicu Vâlcea va disputra în această săptămână două amicale cu Metalurgistul Cugir. Primul joc este programat miercuri, în Zăvoi, iar returul are loc sâmbătă, la Cugir.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă