Olimpia a început pregătirile pentru noul sezon. 33 de jucători a avut la primul antrenament, 11 fiind din vechea gardă

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 18:59 Pregătiri, amicale

De luni, lotul Olimpiei a intrat în febra pregătirilor pentru nou sezon. La prima „strigare” de după vacanță au răspuns prezent un număr de 33 de jucători din totalul de 47 aflați pe listele antrenorilor. Este drept, majoritatea jucătorilor aflați pe liste, provin de la echipa a doua a clubului sau de la cea de juniori A.

Din vechea gardă, cea care a terminat sezonul, au fost prezenți la stadion următorii jucători: Șuta, Munteanu, Bălău, Mureșan, Heil, Iuhas, Onicaș, R.Rus, Faur, Cădar, Mărkuș, Sălăgeanu. Au absentat motivat Selagea și Villand. La lotul de mai sus se pot adăuga Băican (portar de la FC Zalău), Lukacs, Donca, Paul Cristian, Chivari, tineri proveniți de la echipa a doua sau de la juniori, care au prins câteva jocuri la prima echipă în sezonul trecut. În rest, infuzie de tineret de la echipa a doua, dar și de la juniori.

La antrenamentul de luni a fost prezent și internaționalul de juniori Carlo Erdei care este aproape de a semna cu Olimpia. Se mai poartă negocieri cu Alexandru Boștină, Vasile Pop, Toth Ferenc (Ungaria), Săplăcan Iulian (ex Gloria Bistrița), dar și cu alți jucători ale căror nume nu au fost dezvăluite.

Până la sfârșitul săptămânii antrenamentele se vor desfășura în comun după care, treptat, numărul jucătorilor se va reduce la final urmând să rămână în lot 22-25 de jucători, în funcție de sistemul competițional.

Amical cu Diosgyor la final de săptămână

Antrenorul Tiberiu Csik a pus la dispoziție programul meciurilor de pregătire. Deocamdată, conform listei oferite de Csik, au fost perfectate doar șapte meciuri, restul urmând să fie stabilite în zilele următoare. Capul de afiș al jocurilor de pregătire este amicalul cu Diosgyor (Liga I a Ungariei). Meciul se va disputa sâmbătă 11 iulie, la Miskolc.

Dar iată programul:

– 11 iulie: Diosgyor (Ungaria, LI) – FC Olimpia, la Miskolc
– 14 iulie: FC Baia Mare (L2) – FC Olimpia
– 16 iulie: Cigand (Ungaria, L3) – FC Olimpia, la Balmazujvaros
– 18 iulie: Kisvarda (Ungaria, L2) – FC Olimpia
– 29 iulie: Mateszalka (Ungaria, L4) – FC Olimpia
– 5 august: FC Olimpia – FCM Baia Mare
– 12 august: Luceafărul Oradea – FC Olimpia

Pe lista amicalelor mai apar meciuri în 22, 25 iulie, 1, 8 și 15 august, dar nu apar adversarii, semn că încă se poartă discuții pentru stabilirea unor meciuri de pregătire.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 06 Jul. 2015, 18:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă