Niczuly pleacă în Antalya cu Universitatea Cluj

Unirea Tărlungeni ar putea deveni o rampă de lansare și pentru Roland Niczuly (19 ani). După Florin Iacob, acum ajuns titular în Liga 1 la FC Brașov, gruparea din Liga a 2-a e pe cale să se despartă și de goalkeeperul care le-a asigurat poarta în această primă parte a sezonului.

Prestațiile bune din Liga 2 și convocarea la trialul organizat de naționala sub 21 de ani a României i-au făcut pe conducătorii Universității Cluj, club de care aparține contractual, să-l recheme la Cluj-Napoca. Monitorul Expres anunță că portarul Unirii va pleca cu formația antrenată de George Ogăraru în cantonamentul din Antalya, însă va reveni la Tărlungeni și pentru a doua parte a sezonului aflat în curs de desfășurare.

„Niczuly va face pregătirea în Antalya cu Universitatea Cluj, apoi va reveni pentru partea a doua a sezonului la Tărlungeni”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Claudiu Cazan, directorul sportiv al grupării brașovene.

În acest moment, Universitatea Cluj îi are în lot portarii Emilian Dolha (35 de ani), Robert Veselovsky (29 de ani) și pe Leonidas Panagopoulos (28 de ani).

„Studenții” clujeni vor pleca luni în Antalya, în stațiunea Side, urmând să revină acasă pe 6 februarie.

Antal pleacă, Pastor revine

În altă ordine de idei, 24 de jucători s-au prezentat marți la primul antrenament al grupării Unirea Tărlungeni din acest an. Ocupanta locul cinci din Seria a II-a a Ligii 2 și-a păstrat în mare parte lotul de jucători, doar atacantul Szabolcs Antal fiind împrumutat până la finalul campionatului în Liga 3 la Sepsi Sfântu Gheorghe. La capitolul veniri, echipa antrenată de Dan Bona l-a readus pe mijlocașul Marius Pastor.

Vizita medicală este programată pentru joi și vineri, iar în perioada 26 ianuarie – 6 februarie este programat un cantonament la Tușnad.

Pe aceeași temă