Luceafărul și-a reluat antrenamentele cu Grozavu la conducere

10 Jan. 2012, 15:44 Pregătiri, amicale
Luceafărul și-a reluat antrenamentele** cu Grozavu la conducere

Precum FC Bihor, și Luceafărul Felix și-a reluat luni pregătirile în vederea abordării sezonului oficial de primăvară.

La primul antrenament, programat la baza proprie de la Sânmartin, a fost prezentat jucătorilor noul antrenor principal, care este Leo Grozavu. Acesta a făcut, astfel, cunoștință cu noii săi elevi, la prima strigare în noul an fiind prezenți un număr de 37. Pe lângă jucătorii din lotul echipei din sezonul de toamnă, au mai fost prezenți fotbaliști împrumutați anul trecut la alte echipe, dar care au revenit acum, precum și jucători de la echipa a doua.

În afară de Lupașcu, care și-a reziliat în această iarnă contractul cu echipa bihoreană, deocamdată nu a plecat nimeni de la Luceafărul.

„A fost un prim contact cu jucătorii. Pe unii dintre ei îi știam, pe alți nu. Sunt jucători buni, cu experiență, cei pe care îi știu, iar despre tineri am avut referințe bune. Am ales Luceafărul fiindcă mi-a plăcut proiectul. Am întâlnit aici oameni serioși, dornici să facă treabă bună. Nu mai vorbesc de baza sportivă, care este una dintre cele mai cochete la nivelul ligii secunde”, a declarat tehnicianul Leo Grozavu, care va fi ajutat pe banca tehnică de aceiași antrenori din perioada lui Călin Moldovan, Vig Zoltan și Nicolae Petre.

Primul antrenament al jucătorilor de la Luceafărul a constat în câteva alergări. De fapt, în aceste zile va avea loc readaptarea la efort, la Baza Sportivă Luceafărul, urmând ca peste două săptămâni, echipa să intre în cantonament de 12 zile la Băile Felix.

„Am semnat pentru o perioadă de un an și jumătate, cu un obiectiv de a ne clasa în acest campionat între locurile III-VIII. Eu zic că nu e un obiectiv îndrăzneț și cred că echipa ar putea chiar mai mult. Acum mai sunt șapte săptămâni până va debuta returul, sper ca până atunci să ne acomodăm foarte bine, iar echipa să fie adusă la standardele dorite”, a mai spus Leo Grozavu.

Luceafărul va susține deja primul amical duminică, 15 ianuarie, pe teren propriu, în compania celor de la U Cluj II.

Sursa: Bihoreanul

10 Jan. 2012, 15:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă