Gaz Metan, înfrângere cu 3-4 în fața campioanei din Turkmenistan

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 13:40 Pregătiri, amicale
Gaz Metan,** înfrângere cu 3-4 în fața campioanei din Turkmenistan

În cel de-al patrulea amical desfășurat de Gaz Metan Mediaș în cantonamentul din Antalya, trupa pregătită de Leo Grozavu a pierdut, luni după-amiază, cu 3-4 în fața campioanei din ultimii doi ani din Turkmenistan, Altyn Asyr FK.

Echipa din Turkmenistan s-a impus cu scorul de 4-3, golurile gaziștilor fiind marcate de Alexandru Buziuc, Cristian Danci și Patrick Niță, ultimul fiind un junior aflat deocamdată în probe.

Până pe 15 februarie, data când medieșenii se vor întoarce din stagiul de pregătire din Turcia, Leo Grozavu își va mai urmări jucătorii în alte două amicale. Primul e programat joi, împotriva echipei FK Rudar Pljevlja, a doua clasată din prima ligă din Muntenegru, iar ultimul joc de verificare va avea loc duminică, adversar urmând a le fi Belshina Bobruisk, a patra clasată din prima ligă din Belarus.

Până acum, în meciurile de verificare din Antalya, Gaz Metan Mediaș a înregistrat următoarele rezultate: 0-1 cu Bohemians Praga, 1-0 cu Akzhayik Uralsk, 1-1 cu FK Novi Pazar și 3-4 cu Altyn Asyr FK.

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 13:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă