Gaz Metan a egalat Industria în ultimul minut. Echipa din Galda de Jos a condus la pauză cu 2-0

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 12:49 Pregătiri, amicale

După victoriile din primele două amicale ale verii, 4-0 cu Avântul Reghin și 2-0 cu Măgura Cisnădie, medieșenii au remizat 2-2 (0-2) într-un test disputat miercuri la Galda de Jos, în compania echipei locale, Industria, care activează în Liga a 3-a.

Cernea (min. 10, după o acțiune personală) și Bodea (min. 40, pătrundere pe partea stângă și șut la colțul lung, la o pasă primită de la Cernea) au marcat în prima repriza pentru Industria Galda de Jos, în timp ce Șușu a redus din diferență, în minutul 70, cu un șut din careu, pe sub portarul Boldi. Industria a fost foarte aproape să învingă, dar a fost egalată la ultima fază de italianul Figliomeni

Antrenorul echipei din Galda, Paul Ciucă, i-a trimis în teren pe: Ct. Ștef – Rahovean, Haiduc, D. Iancu, Necreală, Frențiu, R. Lungu, Cr. Kilin, Bodea, Cernea, D. Lupșan. După pauza au mai intrat: Boldi, Podar – Cr. Ivașcu, A. Cîmpean, Fulea, Goangă, Suciu, Olălău, Voica, Al. Man.

Fosta prim-divizionara, antrenata de Ioan Balaur, a început meciul cu Greab – V. Crețu, Vișa, Muth, Buzean, Stancu, Elton, Istrate, Florian, Bic, Llullaku; În repriza a doua au mai jucat: Botoșer – Figliomeni, R. Romeo, Buziuc, Trif, Șușu, I. Cristea, Ed. Cornea, Petriș, Ignat, Olaru.

Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 06 Aug. 2015, 12:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă