FOTO Chindia se pregătește pentru Liga I la 1.600 de metri altitudine!

15 Jan. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale

Lotul Chindiei se află de sâmbătă la Hotel Peștera, locație situată la peste 1,600 metri în munții Bucegi. Jucătorii lui Flavius Stoican pregătesc la înălțime returul Ligii a II-a, la finele căruia s-ar putea consemna cea mai importantă performanță din ultimul deceniu și jumătate în fotbalul dâmbovițean: promovarea în Liga I.

Sâmbătă au fost programate câteva alergări ușoare, de acomodare, pe traseul Peștera – Padina, iar duminică – primul antrenament serios, pe terenul aflat în incinta complexului.

De remarcat că la cina de sâmbătă, cât și la ședința tehnică de duminică, a fost prezentă și conducerea clubului târgoviștean, Gică Popescu – președinte onorific, Mihai Neguț – președinte executiv și Sorin Lungu – vicepreședinte. „Vă spun de la început că urmează un cantonament destul de dificil, chiar și cu trei antrenamente pe zi”, a fost mesajul fostului dinamovist Stoican pentru elevii săi, care au încheiat turul pe podiumul seriei B2.

Iată lotul deplasat de FC Chindia Târgoviște în primul cantonament din 2012: Dorian Perianu, Sebastian Omuț, Dragoș Pătru, Cosmin Calu, Sorin Rădoi, Sebastian Mladen, Ovidiu Morariu, Cornel Dinu, Denis Ispas, Florin Epure, Georgian Honciu, Cosmin Anton, Alexandru Băluță, Cristian Cherchez, Alin Petrea, Bogdan Bușică, Daniel Horvath, Bogdan Gavrilă, Răzvan Dobre, Bobi Verdeș, Ionuț Radu, Cosmin Negoescu, cărora li se adaugă antrenorii Flavius Stoican și Adrian Bogoi, Cezar Varjac (kinetoterapeut) și Gabriel Bengea (ofițer de presă).

Singurul antrenament deschis presei, urmat de o sesiune de interviuri cu antrenorii și jucătorii, a fost programat pentru duminică, 22 ianuarie 2012, zi în care echipa are cel mai ușor program (un singur antrenament) din întreaga perioadă de pregătire montană.

articol scris de Ionuț Marin
foto: FC Chindia Târgoviște

15 Jan. 2012, 18:37 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă