FC Olt și-a programat reunirea, însă riscă să nu fie primită în Liga 3. Slătinenii pot fi excluși din cauza unui litigiu cu un fost jucător

Marius ANGHEL 04 Jul. 2015, 17:11 Stiri
FC Olt și-a programat reunirea, însă riscă să nu fie primită în Liga 3.** Slătinenii pot fi excluși din cauza unui litigiu cu un fost jucător

FC Olt Slatina a revenit asupra deciziei de a se retrage definitiv din fotbal și va activa în următorul sezon al Ligii 3. Conducerea clubului oltean și-a prezentat noul proiect finanțat din fonduri private prin care vrea să se întoarcă în Liga 2 și între timp și-a programat și reunirea. Dan Oprescu va rămâne antrenor principal, iar în lot au fost păstrați mai mulți jucători care au îmbrăcat sezonul trecut tricoul slătinenilor. Reunirea a fost programată pe 15 iulie.

„FC Olt Slatina își va relua pregătirea pe 15 iulie. În afară de cei 20 de jucători, care se află în continuare sub contract cu noi, așteptăm și alți fotbaliști pentru a fi testați de antrenorul Dan Oprescu. Deja suntem în discuție cu mai mulți jucători”, a spus, pentru gazetanoua.ro, președintele grupării FC Olt Slatina, Ionuț Ivan.

Rămâne de urmărit dacă FC Olt va fi acceptată în Liga 3, având în vedere că nu dă niciun semn că își va rezolva litigiul cu fostul jucător Octavian Drăghici. Gruparea slătineană a acumulat în această săptămână a treia depunctare cu două puncte în procesul cu atacantul și poate ajunge la excludere din toate competițiile organizate de FRF în cazul în care nu-și rezolvă această datorie.

Marius ANGHEL 04 Jul. 2015, 17:11 Stiri
Pe aceeași temă