FC Bihor s-a impus în amicalul cu CF Beiuș. Orădenii au în probe doi jucători brazilieni

Marius ANGHEL 02 Aug. 2015, 09:59 Pregătiri, amicale
FC Bihor s-a impus în amicalul cu CF Beiuș.** Orădenii au în probe doi jucători brazilieni

FC Bihor Oradea a câștigat, sâmbătă, pe stadionul Municipal Iuliu Bodola, cu 4-1 primul joc amical din această vară, împotriva echipei CF Bihorul Beiuș. La pauză, scorul a fost unul de neprezentare, 3-0, în timp ce în a doua repriză s-au mai înscris două goluri, câte unul de fiecare club. Ember, Cigan (2) și Magda au înscris pentru gruparea pregătită de Gheorghe Silaghi, în timp ce din partea cealaltă a marcat Mândru.

„Sunt mulțumit de joc, în special de prima repriză. Am întâlnit o echipă bună de liga a patra, care se va bate la promovare anul acesta. Relațiile noastre de joc se încheagă, însă, mai avem nevoie și de alte jocuri de verificare pentru a progresa”, a declarat, pentru fcbihor.ro, la finalul jocului antrenorul Silaghi.

FC Bihor: Fila (Kiraly 81) – S. Matei (Tocuț 53), Mintaș (R. Bogdan 64), Țoca (Pereira 46), Chira (B. Remeș 58) – Novak (Șereș 63), Haș (Sas 54) – Cr. Andor, Ember (Negrea 54), Arsene (Lorincz 53) – Cr. Cigan (A. Magda 42). Antrenor: Gheorghe Silaghi.

CF Bihorul Beiuș: Odobasianu – Turcan, Foghiș, N. Mihoc, Miklo – V. Silaghi, Fl. Popa, Mihuța, D. Toma – Turle, Micle. Au mai intrat: Iștoc, Mândru, Kuruț, Szatmari, Al. Lezeu, Dumbrăveanu, Țirban, Tanche, Cr. Lezeu, C. Dan și A. Magda. Antrenor: Rudy Kovacs.

În prezent, la antrenamentele FC Bihor participă 38 de jucători, care provin atât de la FC Bihor, LPS Bihorul, cât și de la desființata CSC Sânmartin. În plus, în probe sub comanda lui Gheorghe Silaghi sunt și doi brazilieni, Pereira și Da Silva. Cel din urmă este vârf de atac, iar calitățile sale au fost remarcate de stafful tehnic, însă nu a putut evolua în jocul de sâmbătă deoarece acuză o accidentare.

În următorul joc de verificare, FC Bihor și CF Bihorul Beiuș se vor întâlni din nou, de această dată pe terenul echipei din Liga 4, miercuri, de la ora 11:00. Sâmbătă, 8 august, FC Bihor are programat un amical cu Luceafărul Oradea, nou-promovată în Liga 3.

Foto: bihon.ro

 

Marius ANGHEL 02 Aug. 2015, 09:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă