CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus la limită în testul cu Sporting Turnu Măgurele. Autorul golului nu este sigur că va rămâne în Zăvoi

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat amicalul disputat astăzi pe terenul sintetic din incinta Stadionului 1 Mai din Slatina, 1-0 cu Sporting Turnu Măgurele.

Tehnicianul vâlcenilor, Alexandru Pelici, a apelat la o echipă destul de schimbată față de testul de ieri, cu Pandurii. Unicul gol al meciului a fost reușit în minutul 25 de către juniorul Claudiu Ștefan, care a înscris cu un șut de la 30 de metri, peste portarul venit în probe, Roland Filip. De altfel, autorul golului Vâlcii nu este sigur că va rămâne în Zăvoi, fiind luată în calcul varianta împrumutului său la o echipă de Liga a 3-a. Pentru CSM a evoluat și Florin Costea, care se pregătește de două săptămâni cu alb-albaștrii, așteptând un contract în străinătate.

Turnu Măgurele este una din favoritele la promovare din Seria a III-a a Ligii 3 după ce s-a întărit în această iarnă prin aducerea antrenorului Dan Oprescu și a multor jucători cu experiență în eșalonul secund. Printre aceștia sunt și doi vâlceni, Adi Popa și Florian Pârvu, care au evoluat și ei ani buni la CSM.

„Mă așteptam ca echipa mea să fie sleită de forțe, suntem la finalul cantonamentului de la Tărlungeni. Nu avem lotul definitivat, mai caut un mijlocaș central, dar și un portar, azi am avut doi goalkeeperi în probe, printre care și un neamț” a spus Dan Oprescu.

CSM: Fildan – Vasile, I. Stoica, Cucui, Dumitrașcu – Artean, Dâlbea – Georgescu, Bg. Geantă, Cl. Ștefan – Voinea. Au mai jucat: Dr. Geantă – Neagoe, Piscanu, A. Marin, I. Marian, Petrescu, Trabalka, Iordache, Fl. Costea, Firțulescu, Pîrvulescu, Samson și Bratu. Antrenor: Alexandru Pelici.

Turnu Măgurele: R. Filip – Mincă, Sălcianu, C. Dinu, Covalschi – Fl. Pârvu, Mitrea – Ad. Popa, Raphel Stănescu, Ungurianu – Verdeș. Au mai jucat: Filip, Lică, David, Roland Stănescu, Cimpoieru, Otinciulescu, Cosma, Mitran, Al. Popescu. Antrenor: Dan Oprescu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă