Csik a stabilit lotul Olimpiei pentru cantonamentul din această săptămână. Mărkuș lipsește dintre cei 23 de jucători

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 19:22 Pregătiri, amicale
Csik a stabilit lotul Olimpiei pentru cantonamentul din această săptămână.** Mărkuș lipsește dintre cei 23 de jucători

Olimpia Satu Mare a intrat luni dimineață într-un minicantonament de șase zile. Stagiul de pregătire centralizată se va desfășura în oraș, la propriul stadion, jucătorii urmând a fi cazați în minihotelul clubului. În această perioadă, stafful tehnic condus de Tiberiu Csik va conduce zilnic câte două antrenamente fizice și tehnico-tactice. De asemenea, în această perioadă sunt programate și două meciuri amicale la stadionul Olimpia: miercuri cu FCM Baia Mare și sâmbătă cu Unirea Valea lui Mihai.

Din lotul convocat pentru acest cantonament fac parte 23 de jucători, din care lipsesc juniorii Tillinger și Chivari (convocați la naționala Under 19 a României), dar și Adrian Mărkuș, atacant transferat în iarnă și care în ultima perioadă a fost mai mult accidentat.

Lotul Olimpiei pentru acest cantonament: Șuta, Băican, Cherecheș – portari; Muntean, Mureșan, Heil, Bălău, Iuhas, Villand, M. Csik, Ciul, R. Rus, Selagea, Cădar, Lukacs, Roatiș, Sălăgeanu, Faur, Bîgiu, Bura, R. Takacs („U” Cluj), Șimon (revenit de la ACS Poli) – jucători de câmp.

Conform satumaresport.ro, Tiberiu Csik spune că ar mai avea nevoie de un fundaș stânga în condițiile în care Paul Cristian nu s-a decis dacă va continua la Olimpia și de un atacant. „Sper să rezolvăm cât mai rapid aceste transferuri” a declarat antrenorul.

Învinși de CS Oșorhei, echipă aflată la primul amical

Lotul Olimpiei a fost stabilit de stafful tehnic după amicalul de sâmbătă pierdut la Oșorhei, scor 0-1, împotriva echipei locale din Liga 3. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză de fundașul Alexandru Pintea, în urma unei lovituri de colț. Chiar dacă nu au jucat cu CS Oșorhei și nici nu au făcut deplasare, Rus, Sălăgeanu și Selagea au fost păstrați în lotul pentru cantonament, chiar dacă acuză probleme medicale, nu același putând fi spus și despre Mărkuș.

CS Oșorhei I: Deac – A. Petrică, Pintea, Ș. Pop, Hering – Hosu, Cuc, Mălaiu, Ban – Trip – V. Petricău.
CS Oșorhei II: Hava – Buz, Cervinschi, Toma, Cornea – Borșa, Ș. Pop, Boca, Chiș – Costea, Urbanovschi.
Antrenor: Călin Cheregi.

Olimpia I: Șuta – Ciul, Șimon, Iuhas, Muntean, Cădar, Villand, Chivari, Tămaș, Faur, Bura.
Olimpia II: Băican – Ștef, Mureșan, Heil, Roatiș, Nemeș, Tillinger, Lukacs, Sopronyi, Bigiu, Bura.
Antrenor: Tiberiu Csik.

Foto: Satu Mare sport

Marius ANGHEL 03 Aug. 2015, 19:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă