CS Mioveni merge din victorie în victorie în cantonamentul brașovean. Bogdan Vișa a semnat cu argeșenii

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 14:46 Pregătiri, amicale

CS Mioveni a disputat, miercuri după-amiază, la Brașov, un nou amical, adversară fiind AS Râșnov. Galben-verzii s-au impus cu 3-0 (2-0), golurile victoriei fiind marcate de Mazilu, Năstăsie și Florescu. Partida de pregătire a fost a treia din această iarnă și a venit după victoriile cu AS Colibași (12-2) și Național Sebiș 2-0 (1-0).

Meciul cu AS Râșnov s-a disputat pe terenul sintetic de la stadionul ICIM din Brașov. Mazilu a deschis scorul în prima repriză cu un șut de la 25 de metri, iar Năstăsie l-a majorat, reluând în plasă cu capul o centrare a lui Toriște de pe dreapta. După pauză, Florescu a stabilit rezultatul final, 3-0, marcând cu capul din careu, după ce portarul a boxat greșit o centrare a lui Toriște.

Din echipa folosită în acest meci de antrenorul Marius Stoica au lipsit Ciprian Negoiță, care a părăsit cantonamentul în urma unei fracturi la degetele de la picior în meciul cu Național Sebiș, Alin Popa care a acuzat dureri la genunchi și cei doi portari Oprea și Preda. În rest, au jucat toți fotbaliștii care se află în pregătire centralizată la Poiana Brașov.

A venit Bogdan Vișa

În altă ordine de idei, Bogdan Vișa este primul transfer al CS Mioveni din această iarnă. Fotbalistul care împlinește 30 de ani vine de la Gaz Metan Mediaș, echipă cu care a terminat în această iarnă contractul.

Vișa joacă fundaș central, este din Sibiu și a mai jucat până acum la Inter Sibiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Voința Sibiu, ALRO Slatina, FC Argeș, CSMS Iași.

Fotbalistul a semnat pe un an și jumătate cu galben-verzii, iar de două zile, s-a alăturat echipei în cantonamentul de la Poiana Brașov. Bogdan Vișa a mai fost aproape să semneze cu CS Mioveni în 2013, atunci când galben-verzii i-au luat de la FC Argeș pe Negoiță, Croitoru, Alin Popa și Răuță, însă nu s-a înțeles cu oficialii clubului și a ajuns până la urmă la CSMS Iași, unde a stat până în 2015, plecând exact acum un an la Gaz Metan Mediaș. 

CS Mioveni – AS Râșnov 3-0 (2-0)
Mazilu, Năstăsie, Florescu

CS Mioveni (repriza I): Croitoru (Sima 35) – Tirică, Șchiopu, Bg. Stoica, Ct. Stan – Mazilu, Lazăr, Galan, Iancu (Fulga 37) – Vintilă, Năstăsie.
CS Mioveni (repriza II): Sima (Popescu 55) – Toriște, Calvin, Trașcu, Ed. Stoica – Mazilu (Galan 70), Lazăr (Mîrzeanu 60), Biceanu, Neacșu (Florescu 75) – Nilă, Ayza (Ivan 82).

Următorul meci de pregătire al galben-verzilor va avea loc vineri, la Zărnești, cu echipa din localitate, partida fiind programată chiar la finalul perioadei de cantonament, după joc, argeșenii urmând să vină acasă.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 14:46 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă