Bondrea, la prima înfrângere

06 Feb. 2012, 22:48 Pregătiri, amicale
Bondrea,** la prima înfrângere

În primul amical disputat în Antalya, echipa severineană a fost învinsă cu 1-0 de HB Koge, ocupanta ultimului loc din prima ligă daneză. Antrenorul Marian Bondrea a început meciul de astăzi cu un 11 inedit, în care atacantul Patrian Trifu a jucat fundaș dreapta, post rămas descoperit după despărțirea de căpitanul Alin Vigariu și de juniorul Mihnea Firoiu.

În prima repriză, Gaz Metan a mizat pe: Ștețca – Trifu, Ignat, Cosic, Rusu – Neacșa, Moutinho, Mitic, Bălace – Zaharia, Marin. După pauză au jucat: M. Neagoe – Mirescu, Bălău, Dandea, Oșca – Olah, Rioșanu, Mitroi, Șaim – Vancea, Abba, dar danezii au reușit să înscrie prin Fabinho (’76).

Herfolge Boldklub Koge pierduse meciurile anterioare disputate în Antalya cu Akademisk Soborg (0-2) și Tatran Presov (2-3), iar pentru Marian Bondrea a fost prima înfrângere la Gaz Metan Tehnicianul craiovean preluase echipa severineană pe finalul turului și a obținut trei victorii consecutive, iar în România n-a disputat niciun amical. „A fost primul nostru amical din această iarnă și începutul e mai greu. Rămâne de văzut ce va fi în celelalte partide de verificare”, a spus președintele Gheorghe Constantin.
Miercuri, de la ora 15, Gaz Metan Severin va întâlni ocupanta locului secund din Liga a II-a elvețiană, FC Aarau, iar vineri va juca cu FK Kaisar Kyzylorda, „lanterna roșie” din prima ligă a Kazahstanului.

Articol de Mircea OGLINDOIU

06 Feb. 2012, 22:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă