Piroș și Popa și-au susținut proiectul pentru sezonul următor în fața autorităților locale pâncotane: „Vreau să fiu optimist, să cred că mergem mai departe”

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 13:15 Seria 2
Piroș și Popa și-au susținut proiectul pentru sezonul următor în fața autorităților locale pâncotane:**

Teoretic, până pe 5 iunie, clubul Șoimii Pâncota trebuie să-și confirme prezența și în sezonul următor al ligii secunde. Sportiv, echipa și-a câștigat acest drept, însă din punct de vedere financiar lucrurile nu sunt foarte clare. Conducerea executivă a grupării din Podgorie ridică problema unui buget ceva mai mare față de stagiunea recent încheiată, iar „cheia” se află la autoritățile locale pâncotane.

Marți, acestea din urmă s-au așezat la aceeași masă cu președintele clubului, Pavel Piroș și Ionuț Popa, cel care a afirmat deja că va continua pe banca „alb-negrilor” doar dacă ștacheta se ridică. „La ședința noastră de ieri au luat parte 80% dintre consilierii locali din Pâncota, cărora li s-a adus la cunoștință raportul de activitate pe anul competițional 2014-2015, cu toate realizările și lucrurile mai puțin bune. Pe de altă parte, atât eu, cât și profesorul Ionuț Popa, le-am prezentat un plan de bătaie, un proiect pentru sezonul ce vine, urmând ca ei să-l aprobe sau nu într-o ședință extraordinară ce va avea loc zilele următoare. Eu vreau să fiu optimist, să cred că mergem mai departe, însă un răspuns final îl vom avea cel târziu la începutul săptămânii viitoare. Federația ne-a informat că în cel mult două săptămâni trebuie să le comunicăm dacă ne angrenăm din nou în competiția ligii secunde, așa că nu ne permitem să intrăm în criză de timp”, a precizat Pavel Piroș.

Întrebat care ar fi schimbările majore la capitolul finanțe față de campionatul recent încheiat, președintele „șoimilor” a adăugat: „Unele taxe la Federație s-au schimbat, de acum toți jucătorii vor avea contracte de muncă, eliminându-se varianta covenților civile și alte modificări ce privesc bugetul clubului pentru la anul. Mister a mai ridicat problema terenurilor de antrenament și baza materială pentru prima echipă și juniorii republicani și – bineînțeles – calitatea viitorului lot de jucători”.

Ședința de marți s-a încheiat la terenul din Pâncota, unde s-a verificat starea terenului și implicit metodele de întreținere în bune condiții ale acestuia, dar s-au luat și unele măsuri privind accesul echipelor la vestiare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 May. 2015, 13:15 Seria 2
Pe aceeași temă