Pelici, reconfirmat ca antrenor la CSM. Vâlcenii încă nu se gândesc la transferuri: „Primordial este să știm pe ce buget ne vom baza”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 17:37 Seria 2
Pelici, reconfirmat ca antrenor la CSM.** Vâlcenii încă nu se gândesc la transferuri:

După răspunsul primit de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), care a confirmat că CSM Râmnicu Vâlcea va continua în Liga a 2-a după ce aceștia contestaseră dreptul la promovare în Liga 1 a echipei CS Universitatea Craiova, conducătorii clubului din Zăvoi creionează planul pentru sezonul viitor.

Antrenorul care a încheiat sezonul trecut, Alexandru Pelici a fost reconfirmat în funcție de către finanțatorul Dan Nițu. Tehnicianul a început deja să tatoneze diverse piste de transfer, iar pe lista sa se află mai mulți jucători cu care a mai lucrat, în trecut, la Vâlcea.

O serie lungă de jucători, care îi cuprinde pe Samson, Geantă, Melcea, Neagoe, Staicu, D. Popescu, Firțulescu și A. Popescu, sunt la final de contract. „Nu am apucat încă să discutăm cu jucătorii aflați la final de contract. Sunt multe probleme de rezolvat la club. Primordial este să știm pe ce buget ne vom baza în sezonul viitor” a spus președintele clubului, Bogdan Medrea. 

Deocamdată, singura plecare certă este cea a atacantului Fabian Himcinschi, care, deși nu a confirmat la CSM, prinzând rar lotul, a ajuns la Dinamo.

La capitolul veniri, fundașul Rareș Cucui ar urma să se întoarcă la Vâlcea după ce i-a expirat împrumutul la CS Mioveni. În funcție de opțiunea argeșenilor, nu este exclus să se reia discuțiile pentru prelungirea împrumutului lui Cucui.

Reunirea echipei CSM Râmnicu Vâlcea este programată pentru 6 iulie, în Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 15 Jun. 2015, 17:37 Seria 2
Pe aceeași temă