Pârvulescu: „Putem învinge din nou pe Târgu Mureș”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 17:46 Seria 2
Pârvulescu:**

Eurogolul fundașului Cătălin Pârvulescu (22 ani) în jocul de la Bistrița, scor 1-1, unul după o cursă solitară de peste 50 de metri a păstrat CSM Râmnicu Vâlcea în lupta pentru promovare. A fost cel cel mai important gol al carierei pentru tânărul fundaș central, care este la echipă încă de când vechea Damila evolua în Liga a IV-a.

„A fost o cursă și un șut doar din instinct, nu a fost nimic plănuit. Sunt un fundaș căruia îi place să urce în atac, să ajute ofensiva, nu să stea numai în apărare” spune tânărul originar din Drăgășani.

De altfel, Cătălin Pârvulescu este cel mai vechi component al lotului, activând la această echipă încă de când Damila evolua în Liga a IV-a. „Jocul cu ASA Târgu Mureș este unul dintre cele mai importante meciuri pentru noi, ne trebuie victoria, un eventual egal ne îndepărtează mult de promovare. I-am învins în urmă cu o lună, putem câștiga din nou și sâmbătă. Cred că CS U Craiova și ASA Târgu Mureș sunt principalele noastre contracandidate la promovare, deși este și Bistrița înaintea noastră. Eu sunt la această echipă de când era în Liga a IV-a și sper să joc la ea și în primul eșalon”.

Partida CSM Râmnicu Vâlcea – ASA Târgu Mureș se va disputa sâmbătă, în Zăvoi, de la ora 11.00.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 23 Apr. 2014, 17:46 Seria 2
Pe aceeași temă