„Orice punct contează”, principiul după care se ghidează Ionuț Popa pentru meciul din Zăvoi

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 16:44 Seria 2

La diferență de șapte zile, CSM Râmnicu Vâlcea și Șoimii Pâncota se „duelează” din nou, de data aceasta pe arena din Parcul Zăvoi. În Podgorie au câștigat „alb-negrii” grație reușitei veteranului Mitu, însă miza rămâne ridicată pentru divizionara secundă arădeană și pentru sâmbătă. Bihorenii au cam încurcat socotelile în zona fierbinte a clasamentului cu un succes în „fieful” Caransebeșului și finalul play-out-ului e mai încins ca niciodată.

Singura echipă ce privește detașată lupta din subsol este chiar adversarul de sâmbătă dimineața. Trupa lui Pelici mai are doar obiective legate de promovarea unor „elemente” tinere în Liga a 2-a, oferindu-le – totodată – un spectacol agreabil propriilor susținători la despărțirea de ei în actuala stagiune.

În schimb, pâncotanii sunt obligați să se agațe de orice minge pentru un rezultat pozitiv ce le-ar da și mai mult moral înainte de cele două confruntări decisive de pe teren propriu. „Din păcate, pentru noi datele problemei se schimbă radical față de meciul de săptămâna trecută. Dispar automat doi titulari, rămânem și cu absențele tuturor atacanților de meserie din lot, meciul de la Râmnicu Vâlcea devine automat unul foarte complicat pentru noi. Cu siguranță, vom schimba tactica și în funcție de fotbaliștii care vin de pe bancă sau din tribună, ghidându-ne după principiul că orice punct contează. Meciul începe de la 0-0, vom face tot posibilul să nu primim gol, dar, în același timp, sperăm să prindem unul-două contraatacuri câștigătoare”, a spus Ionuț Popa, care a simțit bucuria primei victorii pe banca Pâncotei chiar sâmbăta trecută în fața vâlcenilor.

În condițiile absențelor lui Rusu, Suciu, Gavrilescu, Bulzan, Mihai, Cioablă, Sălăjan și Voinea, cel mai probabil, primul „unsprezece” al „șoimilor” pentru confruntarea de sâmbătă dimineața ar putea arăta astfel: Irimia – Maghici, Lung, Traore, Siminic – Dubeștean – Polgar, Cuedan, Issa, Vladu – Dragalina.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 16:44 Seria 2
Pe aceeași temă