Orădenii speră la un nou început odată cu jocul de la Tărlungeni: „Este o atmosferă apăsătoare”

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 15:53 Seria 2
Orădenii speră la un nou început odată cu jocul de la Tărlungeni:**

După schimbarea antrenorilor, echipa orădeană de fotbal FC Bihor se pregătește acum de următorul joc din campionat. Este vorba despre disputa de sâmbătă, din deplasare, de la Tărlungeni, din județul Brașov, din compania echipei locale, Unirea. Meciul, care va conta pentru etapa a X-a a Seriei a II-a a Ligii a II-a, va debuta de la ora 11. Partida va opune echipele situate pe locul VI, Unirea Tărlungeni, cu 11 puncte, și pe poziția a XI-a, FC Bihor, cu 4 puncte.

„Întâlnim o echipă cu jucători experimentați. Ne așteaptă o deplasare lungă și grea. Ne-am pregătit bine în această săptămână și vom încerca să scoatem maximum din acest meci”, a declarat noul antrenor principal al echipei FC Bihor, Călin Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă cu câteva probleme de efectiv înaintea acestui meci. Astfel, jucătorii Mihuț și Sălăjan sunt în continuare accidentați.

Pentru a scăpa de criza în care se află, orădenii sunt conștienți că trebuie să obțină puncte importante din următoarele dispute, obiectivul pentru meciul din acest sfârșit de săptămână fiind cel puțin de a nu pierde. „Este o atmosferă apăsătoare, dar suntem convinși că trebuie să obținem și noi rezultate bune, pentru că ne gândim că și celelalte probleme se vor rezolva”, a declarat și jucătorul Alexandru Sorian.

Deplasarea spre Tărlungeni a echipei orădene este efectuată vineri.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 24 Oct. 2014, 15:53 Seria 2
Pe aceeași temă