Orădenii, descumpăniți înaintea importantului meci cu gugulanii. Silaghi spune care e „singurul lucru care ne mai ține în activitate sau în viață”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 17:00 Seria 2
Orădenii, descumpăniți înaintea importantului meci cu gugulanii.** Silaghi spune care e

FC Bihor reușea runda trecută să dea lovitura în deplasare prin victoria cu 2-1 de pe terenul echipei FC Caransebeș. Pe lângă cele trei puncte importante care i-a menținut pe poziția a treia a play-out-ului Seriei a II-a, orădenii au reaprins și lupta pentru evitarea locului ce duce la barajul pentru retrogradare. Sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul „Iuliu Bodola” vin gugulanii răniți. Echipa lui Alin Artimon părea la începutul turneului scăpată de grija retrogradării, însă calculele nu le-au fost favorabile.

Meciul din etapa a 4-a, la fel ca celelalte două care vor urma, este extrem de important pentru ambele echipe în speranța de a rămâne în Liga 2.

„Deși ne-am antrenat în ultimele zile, băieții sunt destul de descumpăniți din cauza situației de la club. Singurul lucru care ne mai ține în activitate sau în viață este faptul că fiecare își respectă meseria. În acest context, meciul de sâmbătă se anunță deosebit de dificil. Aștept din partea spectatorilor multă înțelegere, răbdare și sper să fim destul de inteligenți ca să rezolvăm cu o victorie acest meci”, a declarat, citat de arenabihoreana.ro, antrenorul formației FC Bihor, Gheorghe Silaghi, care are câteva probleme medicale în lot, dar și un suspendat, pe tânărul fundaș central Sergiu Bactăr.

Înainte de meciul de sâmbătă, în play-out-ul Seriei a II-a locurile din clasament sunt împărțite astfel: 1. CSM Râmnicu Vâlcea (30 puncte), 2. FC Caransebeș (22), 3. FC Bihor (21) și 4. Șoimii Pâncota (20).

Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă