Olimpia urcă pe podium după retragerea oltenilor: „Nu suntem foarte siguri nici de un loc în play-off”

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:13 Seria 2
Olimpia urcă pe podium după retragerea oltenilor:**

Întrunită miercuri seara, Comisia de Disciplină a FRF a luat act de decizia de retragere din toate competițiile a echipelor FC Universitatea Craiova. În urma acestei decizii, grupare finanțată de Adrian Mititelu pierde cu 0-3 toate meciurile programate în returul campionatului.

Principala beneficiară a acestei decizii este Olimpia Satu Mare. Echipa sătmăreană, care a terminat la egalitate meciul din retur cu FC Universitatea, scor 1-1, se alege cu 2 puncte în plus și, cu un total de 33 de puncte, urcă pe locul 3 în clasament. La 2 puncte de Vâlcea, aflată pe locul 2 și tot la 2 puncte de ASA, echipa de pe locul 4. O situație care mai că ne face să ne gândim la promovarea în prima ligă. Dar să ne revenim și să nu visăm. Că mai e mult până departe.

„Deocamdată nu suntem foarte siguri nici de un loc în play-off, așa că nu avem cum să ne gândim la promomvare. Dar acest loc 3 este unul meritat după părerea noastră” a spus și antrenorul Tiberiu Csik aflat în drum spre Mioveni.

Oricum, cele două puncte măresc la 90 % șansele Olimpiei de a juca în play-off. O înfrângere sau un egal al Gloriei în meciul cu ASA ne asigură matematic locul în primele 6 indiferent de rezultatul meciului Olimpia – CS Mioveni. O victorie a Gloriei cu ASA, ne obligă să batem Mioveniul sau, în ultima etapă, să facem egal, sau să învingem pe Bistrița. Dar toată lumea speră să câștigăm cu CS Mioveni și să avem o ultimă etapă liniștită, fără griji.

Revenind la promovare, să spunem că pentru Olimpia ar fi un vis greu de îndeplinit. În primul rând clubul sătmărean ar avea mari probleme cu primirea licenței (vezi infrastructura). Apoi nu stăm prea bine nici în clasamentul alcătuit pe baza rezultatelor dintre primele 6 echipe.

Sursa: Informația Zilei

Foto: Adam Kiss

 

Marius ANGHEL 03 Apr. 2014, 18:13 Seria 2
Pe aceeași temă