Minune la FC Brașov: jucătorii vor primi salariul în avans. „Am trăit s-o văd și pe asta!”

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 16:03 Seria 2
Minune la FC Brașov: jucătorii vor primi salariul în avans.**

După problemele financiare mari din ultimii ani, lucrurile par că se vor schimba în bine la FC Brașov, cu toate că echipa a retrogradat în Liga 2. Jucătorii „stegari” din actualul lot al lui Cosmin Bodea au fost chemați joi la sediul clubului, informează Monitorul Expres, acolo unde au fost informați de șefi că vor primi banii pe luna iulie! „Am trăit s-o văd și pe asta! Salariu în avans la FC Brașov! Chiar este o minune”, a spus un jucător brașovean.

Cum de s-a reușit acest lucru? Concordia Chiajna a virat banii pentru transferul lui Florin Iacob, iar președintele clubului, Vasile Dochița (foto), a fost de acord să plătească, în primul rând, fotbaliștii și utilitățile de la stadion. Asta, după ce miercuri, stadionul a fost debranșat de la alimentarea cu energie electrică, astfel că jucătorii au folosit vestiarele juniorilor de la baza sportivă ICIM.

Ieri, după ce s-au făcut plățile, stadionul a fost rebranțat la alimentarea cu energie electrică. Plățile către jucători și furnizorii de utilități au fost confirmate de către administratorul judiciar de la FC Brașov, Alexandru Cosmin Gheorghe. „Este adevărat că s-au făcut plăți către jucători și către furnizorii de utilități. Au intrat o sumă bani în contul clubului pentru transferul unui jucător la Chiajna, cei din conducere au dorit să facă aceste plăți, iar eu am fost de acord”, a declarat Alexandru Cosmin Gheorghe pentru Monitorul Expres.

Marius ANGHEL 23 Jul. 2015, 16:03 Seria 2
Pe aceeași temă