Jucătorii CSM-ului vor avea salarii mai mici cu 25%. Medrea: „Ne-am orientat către reconstrucție și reducerea cheltuielilor”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 16:56 Seria 2
Jucătorii CSM-ului vor avea salarii mai mici cu 25%.** Medrea:

Anunțate de președintele Bogdan Medrea încă de la începutul săptămânii trecute, măsurile financiare împotriva jucătorilor echipei CSM Râmnicu Vâlcea s-au concretizat cu reducerea cu 25% a salariilor pentru restul sezonului. Conducătorul clubului oltean ce va ierna pe locul 7 în Seria a II-a a Ligii 2, un loc cu mult sub așteptări, a comentat, sâmbătă, într-o intervenție telefonică la Sport Total FM, această decizie și a povestit cum au primit fotbaliștii vestea.

„Suntem în vacanță, dar este o vacanță activă pentru cei din conducere. Am trecut la unele măsuri împotriva jucătorilor din cauza poziției pe care am terminat în acestă iarnă. Băieții au dat dovadă de caracter și toți au acceptat reducerea salariilor pentru că a fost și vina lor. Până în vară au fost de acord să meargă cu această reducere. Sunt salarii în limita bunul simț. Momentan nu au fost despărțiri, am trecut doar la măsuri pe parte pecuniară”, a spus Medrea.

Oficialul CSM-ului a mai precizat că echipa va intra în reconstrucție în această iarnă, încercându-se în același timp și reducerea cheltuielilor. „La achiziții, atacul este punctul slab și aici ne concentrăm să găsim ceva. Briceag nu mai va fi cu noi, iar Calcan se va întoarce la U Cluj, pentru că era împrumutat de acolo. Noi vrem mai mult să ne concentrăm pe tineri din pepiniera proprie. Ne-am orientat către reconstrucție și reducerea cheltuielilor. Acesta este obiectivul nostru până în vară”, a mai declarat Bogdan Medrea în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Președintele echipei CSM Râmnicu Vâlcea consideră că viitorul sezon al Ligii a 2-a ar trebui să fie alcătuit dintr-o singură serie: „Soluția din vară va fi o singură serie de 18-20 de echipe. Poate dacă se va face o singură serie va crește valoarea campiontului și vor apărea și televiziuni interesate să televizeze”.

Clubul din Zăvoi iernează pe locul 7 în clasamentul Seriei a II-a a Ligii 2, loc ce duce la play-out. Oltenii au cu două puncte mai puțin față de următoarea clasată FC Olt și cu 16 față de liderul ACS Poli.

VEZI ce a declarat și antrenorul Alexandru Pelici despre situația delicată a echipei CSM Râmnicu Vâlcea

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 16:56 Seria 2
Pe aceeași temă