Irimia, setat cu spiritul anti-Poli: „Pentru mine există doar acest meci, restul le trec la capitolul și altele”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 17:00 Seria 2
Irimia, setat cu spiritul anti-Poli:**

După „Bebe” Mitu contra Caransebeșului, un alt veteran al Pâncotei s-a remarcat într-un meci oficial de Liga a 2-a. Cristian Irimia, care e și antrenor cu portarii în Podgorie, a avut două-trei intervenții decisive, contribuind din plin la punctul câștigat în fața Fortunei, scor 2-2.

„Știam că echipa din Câmpina va veni să câștige aici, căci au un lot foarte bun și un obiectiv total diferit de al nostru și anume promovarea. Pentru asta au și un buget consistent, probabil, alături de Timișoara, sunt cei mai buni din această serie. A rezultat un meci frumos, echilibrat, dar să nu uităm că, în ciuda ocaziilor pe care și le-au mai creat, ei au înscris dintr-un penalty contestat și o minge ce a ajuns cu noroc la jucătorul lor la golul doi. Dar, când se va analiza la rece acest meci, cred că vom fi cu toții de acord că este un rezultat echitabil”, consideră experimentatul goalkeeper.

La 40 de ani, Irimia face eforturi să se recupereze fizic de la meci la meci, dar, în același timp, să-și păstreze forma sportivă. „Trebuie să recunosc că-mi este din ce în ce mai greu să evoluez etapă de etapă, căci s-au adunat multe de-a lungul timpului. Am participat la toate antrenamentele echipelor pe unde am evoluat, foarte rar am fost rezervă, iar cu trecerea anilor nu mai aceeași vitalitate. Numai eu știu cum mă antrenez și cum joc, dar, până la urmă, important este să-mi ajut echipa cum pot mai bine”, a adăugat fotbalistul, care rareori apelează la injecții pentru a-i alina durerile la mușchii spatelui.

Ca fost utist, Cristi Irimia așteaptă cu mare nerăndare „duelul” cu ACS Poli, mai ales că acum o lună și jumătate a apărat poarta echipei sale în superbul succes din Cupa României. „Nu știu dacă voi juca, însă dacă se va apela din nou la mine voi da totul pentru cele trei puncte. Se poate spune că pentru mine există doar acest meci cu Timișoara, restul le trec la capitolul și altele. Generația mea a fost setată cu spiritul anti Timișoara, am rămas cuplați cu ideea că trebuie să o învingem cu orice preț pe Poli”, a încheiat căpitanul „șoimilor”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 17:00 Seria 2
Pe aceeași temă