FOTO! UTA și-a prezentat lotul și noile achiziții

01 Mar. 2012, 00:19 Seria 2

În jur de 200 de suporteri ai UTA-ei au fost prezenți mircuri seară în zona de food court a Galleriei Mall, pentru a face cunoștință cu lotul Campioanei Provinciei, dar în special cu noile achiziții. Atmosfera a fost deosebită, iar fanii și-au aclamat favoriții și chiar au cântat deja celebrele „Pentru noi doar UTA contează” sau „De la Dunăre la Sena…”.

Cum era de așteptat, cel mai aplaudat utist a fost experimentatul Bogdan Mara, care va purta tricoul cu numărul 10, dar la fel de bine primiți au fost și ceilalți nou veniți în această iarnă: Cătălin Bucur, care va juca cu numărul 7, Alexandru Manea, numărul 3, Andrei Cărpinișan, care va juca cu numărul 2 și Vasilios Galanis, care va purta tricoul cu numărul 5.

Singurul absent a fost George Neagu, accidentat la cap în amicalul de azi cu Făgetul, în timp ce internaționalul mozambican Jeremias Jorge „Jerry” Sitoe este așteptat și el la Arad în zilele următoare.

Mai multe POZE pe sportarad.ro

Textiliștii au venit îmbrăcați în noul echipament marca Adidas, iar la final au oferit autografe și au făcut poze alături de fani, în special copii.

Sursa: Sport Arad
Foto: Viorel Muscă

01 Mar. 2012, 00:19 Seria 2
Pe aceeași temă