FCM Baia Bare are probleme mari de lot înaintea returului cu UTA. Toma: „O să fim fără șapte jucători”

Marius ANGHEL 05 May. 2016, 13:14 Seria 2

Sâmbătă, 7 mai, începe returul play-off-ului Ligii 2, iar UTA Bătrâna Doamnă va primi vizita echipei din Baia Mare. În ultima întâlnire directă, ce a avut loc la finalul săptămânii trecute, cele două echipe au remizat 2-2, iar golurile au fost marcate de Florin Ilie și Alin Ignea, respectiv Marius Chindriș și Marius Curtuiuș. Arădenii doresc o revanșa contra FCM-ului, deoarece ultima victorie împotriva băimărenilor a fost pe 15 august 2009.

Toma: „Returul va fi foarte greu”

Tehnicianului echipei FCM Baia Mare, Dorin Toma, îi va fi greu să alinieze un „11″ perfect pentru a ataca meciul de la Arad. Silviu Balaure, Cristian Daminuță, Emil Dică, Valer Giurgiu, Dănuț Munteanu, Paul Păcurar și Tudor Sbârcea sunt jucătorii care sunt indisponibili pentru returul cu UTA.

„Returul va fi foarte greu. Vedeți ce probleme avem de lot. Am avut cinci accidentați și după meciul de sâmbătă avem un jucător suspendat și unul accidentat, sigur Giurgiu. Deci o să fim fără șapte jucători din lotul pe care îl avem. Câți îi avem apți sperăm să jucăm și acolo, să facem un joc foarte bun și doar asta mă interesează în acest moment. Să facem un fotbal de calitate”, a declarat Dorin Toma.

Păcurar: „Presiunea va fi la ei”

Jucătorii FCM-ului speră la rândul lor să aibă o evoluție bună la Arad și să revină în Maramureș cu toate cele trei puncte puse în joc. „Returul cu UTA va fi un meci fără presiune din partea noastră. Până atunci ne mai ia un punct, două federația că suntem vai de noi. Presiunea va fi la ei. Noi vom juca relaxat și eu zic că o să câștigăm”, a mărturisit mijlocașul Paul Păcurar, completat de fundașul Marian Bușu: „O să fie un meci dificil și acolo, mai ales după ce s-a întâmplat sâmbătă, și cred eu că o să plecăm neînvinși de acolo”.

În prezent, FCM Baia Mare are 17 puncte, același număr cu care a intrat în play-off. După trei înfrângeri, o victorie și un egal șansele băimărenilor la promovare s-au redus considerabil ținând cont și de depunctarea aplicată de FRF. Depunctarea va continua dacă clubul nu plătește datoriile salariale spre jucătorii care au depus memorii, putându-se ajunge la excludere.

Articol scris de Carmen BIZĂ‚U
Foto: Dan BUIA

Marius ANGHEL 05 May. 2016, 13:14 Seria 2
Pe aceeași temă