FC Olt, periculoasă pe final de joc: „Ne sufocăm adversarii”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 10:20 Seria 2
FC Olt, periculoasă pe final de joc:**

În acest sezon de Liga 2, FC Olt Slatina a marcat o treime din reușite în ultimul sfert de oră al jocurilor, însă, tot în acest interval de timp, a și încasat cele mai multe goluri.

Trupa lui Dan Oprescu a marcat, în sezonul în curs, 31 de goluri, dintre care, 10 în prima repriză și 21 (mai mult decât dublu), în partea secundă. Interesant este faptul că, nouă dintre reușite, adică 29,03% au fost marcate în ultimul sfert de oră al partidelor. Slatina a primit 22 de goluri, 8 în prima repriză și 14 în partea secundă. FC Olt a primit 8 goluri, 40% din totalul golurilor încasate, tot în ultimul sfert de oră!

„Suntem o echipă foarte bine pregătită din punct de vedere fizic, din acest motiv marcăm mult în partea secundă, când ne sufocăm adversarii. Pe final de joc, ne expunem, e normal să și încasăm goluri. Obiectivul meu este locul 2, sunt convins că vom termina campionatul pe această poziție, avem o echipă foarte bună. Cu încă 3-4 jucători, sezonul viitor ne-am putea bate la promovare” a declarat antrenorul Dan Oprescu.

Golgeterii echipei sunt Verdeș (6 goluri) și Curtuiuș (5 goluri).

Jucătorii de la Slatina cei mai folosiți în acest sezon sunt Alin Gligor, singurul integralist (2190 minute), Nuno Claro (1865 minute), Alexandru Leucuța (1734 minute), Alin Ignea (1719 minute) și Ionuț Fâșie (1610 minute).

Portarul Nuno Claro a venit însă din etapa a II-a, dar a suferit ulterior și o accidentare, care l-a ținut pe tușă un  joc. Fundașul dreapta Aleksander Radovic a evoluat și el constant în prima parte a campionatului, după care nu și-a prelungit contractul.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Adam KISS

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 10:20 Seria 2
Pe aceeași temă