FC Caransebeș și-a numit un reșițean în funcția de director tehnic. Înlocuitorul lui Pisano trebuie să redreseze clubul în ultimele trei etape ale acestui an

În cursul zilei de luni, 23 noiembrie, Consiliul Director al FC Caransebeș 1913 a hotărât ca după plecarea de la cârma echipei a italianului Giovanni Pisano, de destinele formației gugulane să se ocupe cunoscutul om de fotbal reșițean Dan Firițeanu (foto mic).

Conducerea clubului caransebeșean a ajuns la o înțelegere cu acesta, astfel încât cunoscutul om de fotbal să ocupe funcția de director tehnic al echipei până la sfârșitul acestui an. Prin urmare, el va încerca să redreseze formația din Liga 2 în ultimele trei meciuri, respectiv cele cu FCM Baia Mare, de miercuri, și cu Șoimii Pâncota și Metalul Reșița, ultimul în 5 decembrie, secondat de cuplul de antrenori Toma Peica – Dan Doran.

Dan Firițeanu a mai fost în conducerile cluburilor Gloria și Metalul Reșița, la acesta din urmă fiind de nu mai puțin de șapte ori antrenor, precum și la Centrele de copii și juniori ale Federației Române de Fotbal, fiind în același timp și profesor universitar la Reșița și la Timișoara.

Dan Firițeanu va fi prezent la primul antrenament al echipei gugulane marți, 24 noiembrie.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă