FC Brașov e gata pentru startul Ligii 2. Cum arată noul echipament al „stegarilor” | FOTO

Marius ANGHEL 27 Aug. 2015, 11:39 Seria 2

FC Brașov a primit în această săptămână noul echipament de joc pe care îl va îmbrăca în noul sezon al Ligii 2, ediția 2015-2016. „Stegarii” vor debuta sâmbătă în campionat într-un meci pe care îl vor disputa în deplasare, la FCM Baia Mare, contra unei nou-promovate din Liga 3. Jucătorii pregătiți de Cosmin Bodea au la dispoziție pentru acest joc un echipament alb complet, în schimb pentru meciurile de pe teren propriu se vor echipa în galben-negru, culorile tradiționale ale echipei.

Monitorul Expres a făcut rost de imagini cu noul echipament de joc al echipei FC Brașov. Cu toate că s-a retrogradat în Liga 2, tricourile „stegarilor” nu vor rămâne simple, ci vor fi imprimate cu doi sponsori. Pe piept, în stânga, se află emblema clubului, iar în dreapta este sigla sponsorului tehnic alături de numărul atribuit fiecărui jucător. Noul sponsor principal al echipei este Maurer Imobiliare, numele firmei fiind imprimat pe partea din față a tricourilor. Al doilea sponsor al echipei, Roman Autocamioane, apare pe spatele tricoului, sub numărul de joc.

17 transferuri efectuate în această vară

Miercuri, conducerea administrativă și cea tehnică a clubului de sub Tâmpa a stabilit și lotul de jucători pe care se va baza la începutul noului sezon. Printre cei 24 de fotbaliști care și-au ales și numerele de joc pe care le vor purta se numără șase juniori (Căucă, Tănase – Perju, Olteanu, Pamfile și Mareș). Singurii jucători rămași din lotul campionatului trecut sunt Buga, Mutu și Moraru. În această vară, FC Brașov a transferat 17 jucători, iar patru juniori au fost promovați din pepiniera proprie (Căucă, Tănase, Olteanu, Pamfile).

 

Marius ANGHEL 27 Aug. 2015, 11:39 Seria 2
Pe aceeași temă