Familia Reghecampf s-a propus la ACS Poli. Edilul Nicolae Robu confirmă, însă nu-i vrea la Timișoara: „Locurile libere sunt altele”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 May. 2015, 14:03 Seria 2
Familia Reghecampf s-a propus la ACS Poli.** Edilul Nicolae Robu confirmă, însă nu-i vrea la Timișoara:

Plecarea lui Ion Timofte a lăsat liber la ACS Poli un post devenit extrem de râvnit în condițiile în care clubul va evolua în Liga 1. Timișorenii urmează să-și aleagă noul conducător și pe bază de C.V. a anunțat primarul Nicolae Robu. Edilul a confirmat interesul familiei Reghecampf de a sosi în Banat, dar a subliniat că postul de antrenor principal va rămâne ocupat, în orice variantă, de către Dan Alexa.

Echipa fostului stelist s-a propus la Timișoara, dar Nicolae Robu a specificat în emisiunea „În prelungiri” de la TVR Timișoara că la ACS Poli doar două posturi sunt libere, cel de manager sportiv și cel de… finanțator. Prin urmarea Reghecampf nu ar putea sosi ca „principal” în Banat. „Nu negocieri, dar există un interes manifestat de către cei doi pentru clubul nostru. Dar am spus, locurile libere sunt cele pe care le-am amintit. Nu s-a discutat nimic concret. Nu ocupăm locul de antrenor principal cu altcineva în afară de Dan Alexa. Deși apreciez ce a făcut Laurențiu Reghecampf la Steaua…”, a declarat Nicolae Robu.

Una dintre variantele cu „Reghe” la Timișoara ar fi fost ca acesta să ocupe postul de director sportiv, în timp ce soția sa să fie manager sportiv. Propunere care ar însemna însă o presiune pe Alexa. Robu a precizat că dorește ocuparea funcției de conducere rămase liberă în următoarele șapte zile. „Săptămâna viitoare va trebui să tranșăm lucrurile, pentru că e târziu, campionatul începe rapid… Aspiranții trebuie să vină cu CV-ul, cu un plan managerial…”, a precizat edilul.

Printre favoriții pe post se numără Daniel Stanciu (consilier ASA Tg. Mureș) și Ovidiu Burcă (manager sportiv Oțelul).

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 24 May. 2015, 14:03 Seria 2
Pe aceeași temă