Falub: „La Vâlcea categoric mergem la victorie”

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 19:10 Seria 2
Falub:**

După victoria foarte prețioasă obținută de elevii pregătiți de tehnicianul Adrian Falub, la Târgu Mureș, scor 2-0, în întâlnirea cu Metalul Reșița, roș-albaștrii vor înfrunta, sâmbătă, de la ora 11:00, în etapa a II-a a play-off-ului, seria a II-a, în deplasare, o echipă destul de incomodă, CSM Râmnicu Vâlcea. ASA va juca din nou cu formația pe care a învins-o în turul sezonului regulat pe stadionul Trans-Sil cu 3-1, însă oltenii și-au luat punctele înapoi în retur, în urma victoriei la limită cu 1-0 din Zăvoi.

Tehnicianul ardelenilor, Adrian Falub, crede că este prea devreme pentru a se vorbi de echipe favorite la accederea pe prima scenă a fotbalului românesc, după doar o etapă din play-off.

„Nu va fi de acum neaparat o luptă în trei. Oltul a pierdut clar la Craiova, dar pe Reșița și Râmnicu Vâlcea nu le-aș scoate din cursa pentru promovare. Sunt echipe importante și orice meci direct poate să schimbe ierarhiile și poate să schimbe șansele la promovare. Cert este că ASA a făcut un pas important în primul joc al play-off-ului, pe care nu aveam voie să-l ratăm, iar victoria ne oferă un ascendent moral în privința celorlalte jocuri, pentru că putem trata altfel meciurile. Putem ajunge ca și un rezultat de egalitate să ne avantajeze într-un meci direct și acesta este un lucru important întotdeauna. Am dovedit că acasă suntem puternici, dar este necesar să dovedim că și în deplasare putem să avem același fel de a juca și același fel de a câștiga puncte. Sunt nevoie de puncte din deplasare. La Vâlcea categoric mergem la victorie. Fiecare meci este ca și o finală, iar finale nu se joacă, ci ele se câștigă”, a afirmat Adrian Falub, antrenorul principal al echipei ASA Târgu Mureș.

Clasament play-off Seria a II-a

1.    CS U Craiova     20
2.    ASA Târgu Mureș     18

3.    Gloria Bistrița     17
4.    CSM Râmnicu Vâlcea     13
5.    Metalul Reșița     13
6.    FC Olt Slatina     9

Citește și: Niculescu: „Jocul cu ASA devine decisiv pentru noi”

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN
Foto: Valics LEHEL

Marius ANGHEL 22 Apr. 2014, 19:10 Seria 2
Pe aceeași temă