Scandal și la centrul de juniori de la FC Brașov. Un antrenor care susține că e neplătit de 25 de luni a fost dat afară. Motivul e incredibil

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 14:16 Diverse
Scandal și la centrul de juniori de la FC Brașov.** Un antrenor care susține că e neplătit de 25 de luni a fost dat afară. Motivul e incredibil

Nebunie totală și la Centrul de Copii și Juniori al FC Brașov. Dacă echipa mare se zbate să supraviețuiască și să ducă la bun sfârșit acest campionat al Ligii 2, lucrurile stau și mai rău la Centrul de Copii și Juniori. Ultimul episod negativ a avut loc la finalul săptămânii trecute, când grupa de juniori B, pregătită de Dragoș Luca a refuzat să facă deplasarea la Târgu Jiu, iar antrenorul a fost dat afară.

Dragoș Luca și-a expus părerea pe o rețea de socializare în care a explicat motivul pentru care echipa nu a făcut deplasarea la Târgu Jiu. „Președintele Consiliului de Administratie / administratorul special / doctorul echipei, adica domnul Popa, cel care deține toate aceste funcții, împreună cu tăcutul, salvatorul și umilul antrenor al echipei de seniori, au dat afară un antrenor de la centrul de copii si juniori, adică pe mine, pentru a salva clubul de la faliment. Pe această cale le doresc mult succes în planurile de revitalizare pe care le au la acest club împreună cu următorii investitori fictivi pe care îi vor aduce. Sunt „împăcat” că am făcut loc unui antrenor, care nu va mai fi nevoit să ia în deplasări copii din fața blocului. Motivul pentru care am fost dat afară este acela că nu am reușit să capacitez copii să facem o deplasare la Târgu Jiu în ziua jocului, în condițiile în care Federația a trimis bani echipelor pentru a face deplasările lungi cu o zi înainte de meci. Copii au răbufnit și nu au mai dorit sa facă deplasarea în condițiile în care după meci trebuia să meargă la Arad, să doarmă acolo, împreună cu altă grupă de juniori care avea meci a doua zi! E normal să faci deplasarea în ziua jocului și să dormi în altă localitate după meci? O altă deplasare am făcut-o la Satu Mare, de 440 km, în ziua jocului, fără mâncare, copiii abia reușind să stea în ghete după un drum de 8 ore. Cum să joace în condițiile astea? Cum să nu ai curent la stadion de 1 an de zile și apă caldă? Parcă suntem în epoca de piatră”, a precizat Dragoș Luca, cel care ocupă funcția de antrenor la centru de copii la FC Brașov din 2011.

Mai mult, Dragoș Luca spune că nu a mai încasat un salariu de mai bine de doi ani de la FC Brașov: „Este adevărat că nu am mai primit un salariu de 25 de luni. Ce poți să mai spui?”.

Administratorul special al FC Brașov, Gheorghe Popa, spune că Dragoș Luca a fost suspendat din funcție. „Dragoș Luca a refuzat să facă deplasarea cu echipa la Târgu Jiu, cu toate că echipa avea asigurată masa, cazarea și transportul. Am decis să-l suspendăm din funcția de antrenor și împreună cu ceilalți colegi din conducerea clubului vom analiza acest caz. Mai sunt și alte probleme cu acest antrenor, pe care, deocamdată, nu are rost să le discutăm. Știe el mai bine despre ce este vorba”, a reacționat Gheorghe Popa.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 14:16 Diverse
Pe aceeași temă