Henrique, considerat de fanii timișoreni cel mai bun jucător al lui ACS Poli în acest sezon de Liga 2

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 17:28 Diverse
Henrique,** considerat de fanii timișoreni cel mai bun jucător al lui ACS Poli în acest sezon de Liga 2

Atacantul brazilian Pedro Henrique a fost declarat de către susținătorii grupării bănățene cel mai bun jucător al echipei ACS Poli Timișoara în prima parte a campionatului Ligii a 2-a. În urma unui sondaj efectuat pe pagina de facebook a liderului Seriei a II-a, Henrique a adunat jumătate dintre voturile exprimate de fani.

Pedro Henrique de Santana Almeida a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei timișorene în acest sezon. Atacantul care a marcat șase goluri în decurs de 11 meciuri, atât cât a fost pe teren pentru ACS Poli, nu i-a impresionat prin evoluțiile sale doar pe suporteri, ci și pe adversari. Antrenorii adversarelor au avut de multe ori cuvinte de laudă asupra brazilianului și s-au întrebat cum de acesta evoluează în Liga a 2-a.

Pe locul doi al sondajului se află mijlocașul Ovidiu Popescu (un gol reușit pentru ACS Poli în acest campionat), treapta a treia a podiumului fiind ocupată de Cristi Bărbuț, care are patru goluri înscrise. Urmează Gabriel Cânu și Cristian Scutaru, însă voturi mai puține au primit și Mădălin Smaranda, Eduard Pap, Claudiu Belu și Souleymane Keita.

Marius ANGHEL 22 Dec. 2014, 17:28 Diverse
Pe aceeași temă