Decăderea lui Issa, explicată de Piroș: „E puțin bulversat pe plan mental”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 13:40 Seria 2
Decăderea lui Issa, explicată de Piroș:**

Șoimii Pâncota are doar șase fotbaliști din afara județului în lot, însă unul dintre ei e mai iubit ca mulți arădeni. Issa Tiaw Medina Mame a început pe bancă meciul din etapa a 9-a cu AFC Fortuna, scor 2-2, iar la jumătatea reprizei secunde o parte a spectatorilor de la tribuna a II-a au cerut intrarea senegalezului în teren.

Nemulțumiți, probabil, și de aportul la „închidere” a lui Suciu și Polgar, fanii pâncotani au strigat: „Issa, Issa!”, însă antrenorul Dan Cuedan a apelat doar la Sălăjan și Dubeștean dintre fotbaliștii de rezervă.

Pe lângă faptul că s-a confruntat cu o accidentare la începutul acestei luni, mijlocașul de culoare ar avea probleme și de altă natură. „Cu toții ținem la Issa, este unul de-al nostru, un membru drag al familiei care a contribuit la multe rezultate bune ale echipei. Din păcate, în ultima vreme e puțin bulversat pe plan mental. Pe de-o parte, îi este dor de familia din Senegal, pe de alta se gândește să plece să joace în Franța, unde are și două surori. Noi ni-l dorim în continuare la Pâncota, tocmai de aceea am și făcut eforturi pentru obținerea vizei și dreptului de muncă în România, dar el trebuie să înțeleagă că în Liga a 2-a trebuie să fii apt din toate punctele de vedere pentru a face un meci bun. Sper să-și revină rapid și să fie acel Issa pe care îl cunoaștem toți”, a menționat Pavel Piroș, președintele „alb-negrilor”.

Pe de altă parte, senegalezul plătește tribut și faptului că nu mai este Under 21, iar pe postul său a evoluat în ultima vreme Cornel Suciu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Oct. 2014, 13:40 Seria 2
Pe aceeași temă