Daniel Oprița nu i-ar spune nu Petrolului: „M-a reinventat și îi datorez ceva”

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 15:29 Seria 2
Daniel Oprița nu i-ar spune nu Petrolului:**

Schimbările de la Petrolul din această iarnă l-ar putea readuce la Ploiești și pe Daniel Oprița, actualul antrenor principal al echipei Metalul Reșița care își relansa cariera de jucător la gruparea prahoveană. Oprița și-a recâștigat încrederea ca fotbalist odată cu transferul la Petrolul, atunci când evolua în Liga 2, și a pus serios umărul la promovarea în Liga 1. Acum, zvonurile îl dau ca un posibil membru al viitoare conduceri administrative a clubului „galben-albastru”, iar tehnicianul se simte măgulit de acest interes. Momentan este șeful băncii tehnice la Metalul Reșița, echipă ce iernează pe locul 3 în Seria a II-a a Ligii 2, la egalitate cu ocupanta locului 2, AFC Fortuna.

„Nu știu dacă plec, dar nici dacă nu plec. Sunt la Reșița! Mă bucură interesul, mai ales că Petrolul mi-a dat șansa să revin, m-a reinventat și îi datorez ceva. Ar fi o plăcere să lucrez în cadrul clubului. Dacă ar fi să ajung pe banca tehnică, aș face-o numai pentru un post de principal, nicidecum ca secund”, a spus Oprița sâmbătă, într-o intervenție la Sport Total FM.

Antrenorul a vorbit despre situația trupei din Valea Domanului și despre șansele la promovare. „La Reșița așteptăm să vedem ce se va întâmpla în această perioadă la club, sunt și câteva restanțe… Cam de cinci jucători buni aș avea nevoie, în condițiile în care 7-8 vor pleca. Aș vrea calitate în loc de cantitate, jucători care să pună presiune pe cei titulari de acum. Pe 12 ianuare ne vom reuni.

Cu domnul Rufă nu am mai discutat de vreo trei săptămâni. A vorbit la adresa mea că am reușit puțin, deși s-a vrut mai mult… Dar eu spun că echipa a fost sus mereu și la ora actuală se află pe un loc care îi permite să atace în continuare promovarea”, a mai spus antrenorul reșițenilor în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Până acum, Metalul Reșița s-a despărțit de trei jucători. Fundașul Mădălin Ciucă, aflat la final de contract, a ales să plece în Liga 1, la CSMS Iași, iar contractele cu Andrei Vaștag și Alexandru Giurgiu au fost reziliate.

Marius ANGHEL 21 Dec. 2014, 15:29 Seria 2
Pe aceeași temă