„Cred că mesajul de după jocul de la Alba Iulia a fost respectat și înțeles”

21 Sep. 2011, 19:54 Cupa

Antrenorul timișorenilor s-a declarat mulțumit de atitudinea echipei sale și așteaptă cu încredere următorul adversar din Cupa României.

„Mă bucur că am trecut de încă o fază a Cupei, mă bucur că am eliminat o echipă de Liga I. Cred că mesajul de după jocul de la Alba Iulia a fost respectat și înțeles, îi felicit pentru atitudine și realizări, încrederea mea nu va înceta, pentru că sunt jucători care pot evolua mai bine și mai sus, la echipe mai bune ca Poli. Așteptăm să vedem ce urmează în această competiție. Ne așteaptă până atunci un joc cu Gaz Metan Severin”, a declarat Valentin Velcea, tehnicianul lui Poli Timișoara.

„Fiecare joc are partitura lui, dar nu este mai ușor cu o echipă de Liga I, deși rezultatele nu sunt totdeauna pe care le așteptăm”, a explicat Velcea faptul că echipa sa a trecut greu de formații de Liga a III-a în tururile anterioare.

„Probabil că acum nu vor mai fi certați, sau poate vor fi certați mai tare. Din câte știu, Goga rămâne”, a spus antrenorul despre marcatorii celor două goluri, Dorin Goga și Alex Curtean.

„Am avut avantajul că nu a trebuit să folosim jucători sub 21, până la urmă Mera și-a făcut treaba acolo. Dintre Scutaru și Mera, primul e mai experimentat, responsabil, și fără greșeli individuale. Mera a avut un adversar fâșneț care i-a pus ceva probleme. Eu aș dori cu Sănătatea în turul următor”, a conchis tehnicianul lui Poli.

„Există și sistemul rotației, vedem, mai sunt și antrenamente, sunt realizări la antrenament, starea de sănătate, Zăgrean nu a jucat rău, a creat spații pentru Ricketts, sigur poate mai mult”, Valentin Velcea, antrenor Poli Timișoara

Articol scris de Cornel BIHOLARI

21 Sep. 2011, 19:54 Cupa
Pe aceeași temă