Claudiu Niculescu vrea să elimine și pe Dinamo: „Publicul ne poate ajuta să facem un meci mare și să scoatem un rezultat bun”

Mihai Andries, Silviu MIHAI 02 Oct. 2014, 17:05 Cupa
Claudiu Niculescu vrea să elimine și pe Dinamo:**

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României, acțiune desfășurată la sediul Federației Române. În această fază a competiției au ajuns și două echipe din Liga 2, CS Mioveni și Rapid CFR Suceava. Dacă sucevenii au primit ca adversară pe Petrolul, în schimb Mioveniul a picat cu Dinamo.

Astfel, actualul antrenor al argeșenilor, Claudiu Niculescu, va da piept cu echipa unde a cunoscut cele mai mari realizări în cariera de jucător. După ce a aflat că CS Mioveni a picat cu Dinamo în optimile Cupei României, antrenorul Claudiu Niculescu a mărturisit că i s-a îndeplinit un vis și își dorește să se califice în sferturile competiției.

„Am căzut cu Dinamo, exact așa cum mi-am dorit. Am vrut Dinamo sau Steaua și acum jucăm cu ei. Va fi extrem de dificil. Ei pornesc, e clar, ca favoriți, dar surprize s-au mai văzut în Cupă. Ni s-a întâmplat inclusiv nouă. De ce să nu ni se mai întâmple încă odată? Am jucat în șaisprezecimi cu Astra, deținătoarea Cupei și vicecampioana României, iar acum întâlnim o echipă care e în primele patru în campionat și care a terminat sezonul trecut în primele cinci. Chiar dacă avem în față un așa adversar, vom face tot ce ne stă în putință ca să mergem mai departe. La partida cu Astra am avut parte de susținere frumoasă din tribune și ne dorim ca la meciul cu Dinamo să fie stadionul plin cu suporterii noștri. Publicul ne poate ajuta să facem un meci mare și să scoatem un rezultat bun. Când spun Dinamo, mă gândesc automat la clubul la care am făcut cele mai mari performanțe care vor rămâne și în istoria clubului. În cei 10 ani petrecuți acolo, mi-am făcut mulți prieteni. Îmi face plăcere să mă reîntâlnesc cu ei în meciul direct” a declarat Claudiu Niculescu.

Articol scris de Silviu MIHAI

Mihai Andries, Silviu MIHAI 02 Oct. 2014, 17:05 Cupa
Pe aceeași temă