Cum își motivează Oprița jucătorii pentru ultimele meciuri: „Le spun să joace pentru carierele lor, să termine cât mai sus în clasament”

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 18:20 Seria 2
Cum își motivează Oprița jucătorii pentru ultimele meciuri:**

După remiza de la Tărlungeni, Metalul Reșița revine în Valea Domanului, pentru meciul cu FC Olt Slatina, din etapa a treia a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a. Sâmbătă, de la ora 11, se vor întâlni două echipe aflate la egalitate de puncte în acest moment, oaspeții din Slatina având avantajul unui golaveraj mai bun. Doar o victorie o poate readuce pe Metalul Reșița pe locul al doilea, în spatele liderului ACS Poli Timișoara. Aceasta ar fi singura miză a jocului de sâmbătă, pentru că în privința promovării lucrurile sunt clare, fiind puțin probabil ca timișorenii să se mai încurce până la finalul play-off-ului și să dea motive Reșiței de a spera la clasarea pe primul loc, care duce automat în Liga I. Există un singur absent în lotul celor de la Metalul Reșița pentru meciul de sâmbătă, Ionuț Popescu, eliminat etapa precedentă la Tărlungeni.

„La fel ca și celelalte meciuri, și pe acesta îl vom aborda la victorie. Noi vrem să câștigăm toate meciurile, să vedem dacă și putem. Am vorbit cu băieții, încerc să-i motivez. Le spun să joace pentru carierele lor, să termine cât mai sus în clasament și de la vară altfel pleacă de pe locul doi sau locul unu. E altfel decât dacă stai și plângi și pierzi toate meciurile și termini pe cinci, că pe șase nu mai avem cum să terminăm. După meciul de la Tărlungeni am fost puțin supărat pentru că am făcut un meci bun și trebuia să câștigăm la o diferență mare de scor. Dar un moment de neatenție a schimbat total jocul. Am luat și roșu la aceeași fază în care am primit golul egalizator. Dacă luam doar cartonașul nu era problemă, pentru că și în zece oameni am jucat bine, iar adversarii au încercat să tragă de timp”, a spus Daniel Oprița.

Pentru menajarea gazonului de pe stadionul „Mircea Chivu”, fotbaliștii de la Metalul Reșița s-au antrenat în ultimele zile pe „Gloria”. „Acum gazonul arată bine, dar sperăm să nu plouă sâmbătă. Jucăm acasă și avem nevoie de un gazon bun, pentru a putea construi fazele de atac”, a mai spus Oprița.

Sursa: Caraș Online

Marius ANGHEL 17 Apr. 2015, 18:20 Seria 2
Pe aceeași temă