Cuedan s-a despărțit de Șoimii după doi ani și jumătate: „Succes echipei și să rămână în obiectiv”

Marius ANGHEL 03 Mar. 2015, 18:28 Seria 2
Cuedan s-a despărțit de Șoimii după doi ani și jumătate:**

Înfrângerea categorică din prima etapă din acest an, 0-4 cu Unirea Tărlungeni, pe teren propriu, i-a fost fatală antrenorului Dan Cuedan. Șoimii Pâncota și-a numit deja noul tehnician, pe Ionuț Popa, care din această dimineață și-a intrat în drepturi.

Cuedan s-a despărțit de gruparea arădeană după doi ani și jumătate în care a reușit să producă cea mai mare performanță din istoria clubului: promovarea în Liga 2. Fostul mijlocaș care a jucat în a doua jumătate a anilor 90 sub culorile „șoimilor” preluase banca tehnică de la Mihai Roșca, imediat după promovarea în Liga 3, la începutul sezonului 2012-2013.

„Cu toată sinceritatea, doresc succes echipei și să rămână în obiectiv. Și să meargă proiectul până la capăt”, a spus, pentru sportarad.ro, Cuedan, care s-a despărțit amiabil de Șoimii Pâncota.

Altfel, astăzi de dimineață, Ionuț Popa a condus, pe terenul sintetic al bazei sportive ce-i poartă numele, alături de secundul Remus Lung, cea de-a doua ședință de antrenament de când a fost numit ca principal pe banca tehnică.

„Cunosc în mare parte lotul de jucători și vom căuta ca împreună să evităm retrogradarea din liga a II-a. Se aude că Poiana Câmpina va reveni în competiție. Contractul meu este până în vară, va fi greu, dar sper ca jucătorii mei să fie receptivi la ceea ce le voi spune. Condiții au, așa că nu le rămâne altceva de făcut decât să muncească”, a declarat Ionuț Popa pentru sportarad.ro.

Marius ANGHEL 03 Mar. 2015, 18:28 Seria 2
Pe aceeași temă