CSM nu poate alinia cea mai bună echipă la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Piscanu s-a accidentat și el, dar alți joi juniori pot debuta în Liga 2

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 17:40 Seria 2
CSM nu poate alinia cea mai bună echipă la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon.** Piscanu s-a accidentat și el, dar alți joi juniori pot debuta în Liga 2

CSM Râmnicu Vâlcea abordează mâine, ultimul joc pe teren propriu din acest sezon, contra Pâncotei, cu câteva absențe importante în lot.

Astfel, mijlocașul Andrei Neagoe are încă repaus după accidentarea la genunchi, la fel ca și fundașul dreapta Samson Nwabueze (foto mic), care a resimțit din nou dureri la picior și va efectua un RMN. Mijlocașul central Ovidiu Popescu s-a accidentat și el tot la genunchi, iar căpitanul Stoica are o lovitură la tendon.

Deși antrenorul Alex Pelici îi pregătise debutul în acest joc, mijlocașul Cosmin Piscanu s-a accidentat și el la un meci al echipei a doua. Piscanu ar putea reveni însă de săptămâna următoare la antrenamente și ar putea debuta în ultimele două jocuri, pe care CSM le va avea în deplasare.

În lotul de 18 jucători pentru disputa de mâine, cu Pâncota, au fost opriți și doi juniori, care ar putea juca pentru prima dată în eșalonul secund, mijlocașul Preda și portarul Prvulovic. „Cu siguranță, ei nu vor fi titulari, dar, în funcție de cum se va desfășura jocul, ar putea intra în repriza secundă” a anunțat antrenorul Alex Pelici.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 24 Apr. 2015, 17:40 Seria 2
Pe aceeași temă