CS Mioveni amenință cu retragerea din campionat din cauza „nedreptăților suferite” cu CFR și Olimpia. Argeșenii încă așteaptă răspunsul lui Răzvan Burleanu

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 15:09 Seria 2
CS Mioveni amenință cu retragerea din campionat din cauza

Conducerea clubului CS Mioveni a remis astăzi un comunicat de presă în care amenință cu retragerea din campionatul Ligii 2, în urma „nedreptăților suferite” săptămâna trecută în două meciuri, cel din Cupa României cu CFR Cluj, scor 3-4, și cel de campionat de la Satu Mare, 0-1 cu Olimpia.

În sferturile Cupei, Mioveniul a pierdut cu 4-3, la Pitești, după ce a condus cu 3-0. Argeșenii îl consideră vinovat pe arbitrul Dragoș Istrate pentru eliminare după ce acesta a acordat oaspeților un penalty inexistent la 3-0 și apoi nu a avut nicio reacție în minutul 86 când mingea a fost dată afară de gazde pentru că aveau un jucător accidentat, iar clujenii în loc să le-o returneze, în spiritul fair-play-ului, au dat gol.

Apoi, în campionat, sâmbătă, în etapa a 16-a a Ligii 2, la Satu Mare, CS Mioveni a reușit să egaleze în minutul 87, dar, după aproape un minut, arbitrii Omuț și Timar au revenit și au dat offside, deși asistentul nu ridicase niciun moment fanionul, iar gazdele nu au protestat deloc.

După scrisoarea deschisă adresată președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de către clubul nostru, am așteptat cu interes un punct de vedere al domniei sale, legat de cele întâmplate la meciul din sfertul de finală al Cupei Românei cu CFR Cluj. Spre marea noastră dezamăgire, până în momentul de față, nu am primit niciun răspuns oficial din partea președintelui federației. Nici ieri, la conferința de presă dânsul nu a avut vreo reacție vis-a-vis de memoriul nostru. Mai mult de atât, în ultimul meci de campionat, ne-a fost anulat un gol perfect valabil, iar arbitrajul a fost penibil, centralul Omuț și asistentul Timar, stabilind practic după bunul plac rezultatul final al meciului. Astfel, prin toate nedreptățile care ni s-au întâmplat în aceste două meciuri am compromis sezonul de toamnă, prin pierderea calificării în semifinalele Cupei și ratarea clasării pe locul 2 în campionat. Dezamăgirea e foarte mare și avem impresia că ne luptăm cu morile de vânt. Totuși, așteptăm un punct de vedere clar din partea președintelui Burleanu, privind rejucarea meciului cu CFR Cluj, plus sancțiunile date arbitrilor din cele două meciuri. În caz contrar, voi propune finanțatorilor retragerea echipei din campionat” a declarat președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

Marius ANGHEL 09 Dec. 2014, 15:09 Seria 2
Pe aceeași temă