„Cine vrea să joace să rămână, cine nu, e liber să plece”. „Stegarii”, puși să aleagă înaintea finalului de sezon în care au ratat tot

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 10:19 Seria 2

Așa cu era de așteptat, oficialii lui FC Brașov i-au băgat în ședință pe jucători și antrenori după eșecul de marți de pe teren propriu cu FCM Baia Mare. Parcursul modest din play-off, în care „stegarii” au obținut doar o victorie și au bifat trei înfrângeri, a dus la compromiterea obiectivelor, astfel că până la finalul campionatului, brașovenii vor juca doar pentru a onora competiția. Mesajul lui Gheorghe Popa a fost unul cât se poate de clar: „cine vrea să joace să rămână, cine nu, e liber să plece”.

„Le-am spus foarte clar jucătorilor, cine vrea să joace să rămână, cine nu, e liber să plece, fără niciun fel de probleme. Vrem să terminăm cu fruntea sus acest campionat. Chiar dacă șansele la locul de baraj sunt mici, trebuie să luptăm în continuare. Vineri vom achita un salariu. Un al punct al discuției a fost și acela al deplasărilor, atunci când este posibil, să se facă în ziua meciurilor, pentru că sumele cheltuite pe cazare și masă ar fi virate tot jucătorilor”, a spus Gheorghe Popa, citat de Monitorul Expres.

„Mergem la Mioveni să jucăm”

Pentru că, cel puțin până ieri, nu a fost niciun jucător care să-și exprime dorința de a părăsi acum echipa, elevii lui Adrian Szabo vor decide astăzi, după antrenamentul de la prânz, împreună cu șefii clubului, dacă vor face deplasarea vineri după amiază la Mioveni sau vor pleca în ziua meciului. „Împreună cu cei din conducere vom decide după antrenament, dacă vom pleca vineri sau sâmbătă dimineața la Mioveni”, au spus jucătorii brașoveni.

Cel mai probabil, brașovenii vor pleca de vineri la Mioveni, însă la Târgoviște, în etapa următoare, deplasarea se va face în ziua meciului. Pentru meciul de la Mioveni, care se va disputa sâmbătă, de la ora 12:00, Adrian Szabo nu se va putea baza pe mai vechii accidentați, Poverlovici, Bruno Madeira, Vlad Munteanu, Vagner și Marian Marin.

„Mergem la Mioveni să jucăm. În situația în care ne aflăm nu ne rămâne decât să jucăm și să încercăm să obținem rezultate cât mai bune”, a spus Adrian Szabo. „Ne așteaptă un meci greu cu Brașovul, dar eu sper să scoatem cât mai mult din acest joc. Brașovenii vin după eșecul din meciul cu FCM Baia Mare, sunt convins că se vor mobiliza pentru a mai spăla cât de cât acea înfrângere. Noi ne vom juca șansa în play-off până la capăt, chiar dacă șansele sunt foarte mici.Obiectivul nostru este să terminăm cât mai sus în clasament”, a spus Iordan Eftimie, antrenorul echipei CS Mioveni.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 29 Apr. 2016, 10:19 Seria 2
Pe aceeași temă