CARANTINĂ‚ în Zăvoi! Alți doi jucători ai lui Dulcea au luat varicelă și nu pot juca în campionat

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Apr. 2016, 14:17 Seria 2
CARANTINĂ‚ în Zăvoi!** Alți doi jucători ai lui Dulcea au luat varicelă și nu pot juca în campionat

După Andrei Ludușan, diagnosticat săptămâna trecută cu varicelă, alți doi jucători de la CSM Râmnicu Vâlcea au luat boala copilăriei. Astfel, fundașul drepta Samson Nwabueze și juniorul Petrescu sunt și ei în carantină, după ce au fost contaminați cu varicelă. Cei trei jucători nu vor putea face parte din lotul pe care antrenorul Adrian Dulcea îl va convoca pentru jocul de sâmbătă, din Zăvoi (ora 11:00), cu Olimpia Satu Mare, ce contează pentru etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 2.

Celor trei bolnavi de varicelă li se mai adaugă pe lista indisponibililor portarul Dragoș Geantă și atacantul Kevin Trabalka, care, fiind accidentați de o bună perioadă, nu vor mai juca până la finalul sezonului.

„Meciul cu Olimpia este foarte important, noi tratăm toate jocurile la victorie. Vor juca mereu jucătorii cei mai în formă și cei deciși să câștige jocul. E un meci împotriva unei formații care o cunosc bine, am jucat de două ori la Olimpia” a spus antrenorul CSM-ului, Adrian Dulcea. 

Prezent mâine pe banca CSM-ului, acesta va pierde deplasarea formației la care încă activează ca jucător, Cozia Călimănești, care va merge la Orlești. Cozia Călimănești se luptă pentru câștigarea Superligii Vâlcea și implicit pentru a ajunge la „barajul” de promovare în Liga a 3-a, iar Adrian Dulcea este golgheterul echipei, deși a evoluat doar în meciurile de pe teren propriu.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 22 Apr. 2016, 14:17 Seria 2
Pe aceeași temă