Victorie după cel mai slab meci! „Puncte ce ne dau o oarecare liniște”

17 Sep. 2011, 16:30 Campionat
Victorie după cel mai slab meci!**

Luceafărul Oradea a învins cu 2-1 pe CSM Râmnicu Vâlcea într-un meci din etapa a V-a a seriei Vest din eșalonul secund. Deși a reușit să obțină cele 3 puncte, antrenorul Luceafărului, Călin Moldovan, a spus că e cel mai slab meci făcut de echipa sa în această stagiune, dar s-a declarat mulțumit de victorie și de prestația lui Tibor Moldovan.

„Am realizat ce a fost mai important după un joc nu tocmai cum ne-am fi dorit. Important este că s-au luat toate punctele, iar băieții s-au dăruit și au vrut. A fost cel mai slab joc al nostru din acest campionat, dar rămâne rezultatul care ne-a asigurat 3 puncte ce ne dau o oarecare liniște. CSM Vâlcea e o echipă imprevizibilă. Tibor Moldovan este jucătorul de care aveam nevoie, are o ocazie și o fructifică”, a spus Călin Moldovan.

După cinci etape, CSM Râmnicu Vâlcea se află pe poziția a 14-a, cu 3 puncte, cu unul mai mult față de „lanterna roșie”, Arieșul Turda. De partea cealaltă, Luceafărul Oradea a acumulat 7 puncte și se clasează pe locul 9, la egalitate cu Juventus București.

Articol scris de Nicolae Mihalcea și Mihai Cinpoeru

17 Sep. 2011, 16:30 Campionat
Pe aceeași temă