Staicu, mister penalty! „Sunt momente când îți tremură picioarele”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 19:59 Campionat

Atacantul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Marius Staicu, a transformat din nou, impecabil, lovitura de pedeapsă dictată pentru echipa sa, în finalul jocului cu Șoimii Pâncota de sâmbătă, șutând puternic în plasa laterală și stabilind scorul final al întâlnirii, 1-1. 

Staicu a mai transformat în același fel un penalty și în jocul cu FC Bihor, scor 2-1, și a ajuns la trei reușite în cele șapte apariții din acest an pentru Vâlcea. De remarcat însă că Staicu a fost titular în doar patru jocuri, în celelalte trei partide intrând pe finalurile meciurilor. 

Fostul golgeter al Reșiței a mai transformat în acest an un penalty pentru CSM, în amicalul din Zăvoi, cu Pandurii.

„Nu am ratat niciodată un penalty, în toată cariera mea de profesionist, într-un joc oficial, indiferent la ce echipă am jucat. Incluzând și meciurile de Liga a III-a, cred că am bătut cam 20 de penalty-uri, dar, niciodată nu am ratat. În pregătirea de iarnă, când am venit la Vâlcea, îl opream după antrenament pe portarul Daniel Popescu și băteam 20 de penalty-uri. Nu e ușor să tragi de la punctul cu var, îți trebuie concentrare, sunt momente când îți tremură picioarele, înainte să tragi” a declarat după meci Marius Staicu.

În prima parte a sezonului, acesta a fost la Pâncota, unde însă a evoluat puțin, fiind apoi înlăturat din lot.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 19:59 Campionat
Pe aceeași temă