Slătinenii reclamă două penalty-uri neacordate cu ACS Poli. Leucuța: „Lovitura de la 11 metri pe care am cerut-o a fost destul de clară”

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 18:23 Campionat
Slătinenii reclamă două penalty-uri neacordate cu ACS Poli.** Leucuța:

FC Olt Slatina a evoluat week-end-ul trecut, pe teren propriu, în cadrul celei de-a patra etape a play-off-ului. Slătinenii au întâlni pe Stadionul „1 Mai” ACS Poli Timișoara, liderul seriei. Jucătorii antrenați de Dan Oprescu au pierdut disputa la limită, scor 1-0, singurul gol al disputei fiind reușit de Belu Iordache în prima partea a întâlniri. Fotbaliștii de la malul Oltului nu au făcut un meci bun, lucru subliniat și de tehnicianul slătinenilor, însă puteau obține un rezultat pozitiv pe final, când nu au primit două lovituri de la 11 metri și au ratat și alte câteva ocazii.

Unul dintre protagoniștii finalului de meci a fost Alexandru Leucuța. Acesta a reluat cu capul o centrare venită de pe dreapta, în minutele de prelungire, mingea a trecând milimetric pe lângă poartă. Mijlocașul stânga a spus că atât el, cât și colegii săi sunt supărați pentru acest eșec.

„Am început meciul destul de slab și am făcut o repriză la fel. În partea a doua ne-am revenit, însă nu am reușit să obținem un rezultat pozitiv. Suntem supărați, dar mergem înainte. Am pierdut la limită, chiar dacă am ratat câteva ocazii pe final în care puteam egala. Și ei au ratat la scorul de 1-0. Suntem frustrați și supărați că nu am obținut un rezultat pozitiv”, a afirmat Alexandru Leucuța.
 
FC Olt, fără penalty primit în acest sezon
 
Oltenii au cerut în partida disputată contra timișorenilor două lovituri de la 11 metri. Într-una dintre faze a fost implicat Alexandru Leucuța. Acesta a fost faultat în careu, însă centralul partidei a lăsat jocul să continue. FC Olt continuă să fie echipa care nu a primit nicio lovitură de pedeapsă în acest sezon.
 
„A fost un meci destul de tensionat. Nu vreau să comentez foarte mult arbitrajul. Când nu primești măcar un penalty în 20 și ceva de etape, cuvintele sunt de prisos. Am cerut două lovituri de la 11 metri. La una dintre faze chiar eu am solicitat penalti, fiind cel faultat. Mie mi s-a părut o situație destul de clară, dar nu am primit și mergem înainte. Am terminat partida cu fundașii centrali în careul advers. Este un lucru normal când alergi după egalare, când îți dorești să marchezi și să obții un rezultat pozitiv”, a mai spus Leucuța.

Oprescu: „Jucătorii care au jucat bine și au dus greul până acum, azi au fost ieșiți din formă”

Tehnicianul de la malul Oltului este de părere că elevii săi au făcut un joc destul de slab, cel mai slab de la reluarea campionatului, iar jucătorii care au dus greul până acum au fost ieșiți din formă sâmbătă.
 
„A fost un meci în care nu a mers nimic bine pentru noi. Cred că este cel mai slab meci al nostru de când s-a reluat campionatul. Am fost în marea majoritate a momentelor foarte surescitați, ne-am pierdut din luciditate, lucru care ne-a împiedicat să ne facem jocul obișnuit. Pe de altă parte, câțiva dintre jucătorii care au jucat bine și au dus greul până acum, azi (sâmbătă – n. red.) au fost ieșiți din formă. Toate aceste lucruri au dus la un joc mai puțin bun din partea noastră”, a precizat Dan Oprescu

Antrenorul Slatinei nu a vrut să comenteze arbitrajul, însă este de părere că se putea da cel puțin un penalty împotriva lui ACS Poli. „Nu am înțeles de ce a fost un meci destul de tensionat pentru că era clar că noi nu mai aveam nicio șansă să prindem locul unu. Continuăm să fim o echipă fără penalty primit, deși au fost două astfel de faze în acest joc. Dar nu vreau să comentez arbitrajul. Nu vreau să comentez nici tragerile de timp ale adversarului. O echipă, pentru a-și vedea interesul, apelează la tot felul de tertipuri”, a spus Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Apr. 2015, 18:23 Campionat
Pe aceeași temă