Poparadu a scăpat ușor. Accidentarea din meciul cu CS Mioveni îl ține pe tușă două săptămâni

Poparadu a scăpat ușor.** Accidentarea din meciul cu CS Mioveni îl ține pe tușă două săptămâni

Cu doi jucători indisponibili încă din start, timișorenii de la ACS Poli au tras o sperietură la finalul partidei câștigate sâmbătă cu CS Mioveni, scor 2-0. Adrian Poparadu a primit o lovitură puternică la nas și mijlocașul central al alb-negrilor a trebuit să fie transportat la spital. Conform managerului Ion Timofte, jucătorul s-a ales cu o deviație de sept.

Conducătorul lui ACS Poli a rămas după meci la Pitești și s-a întors separat cu Adrian Poparadu după ce jucătorul a făcut primele investigații la spital. „E o deviație de sept, se pare că nu va necesita operație. Probabil va lipsi două săptămâni, așa cred, dar lucrurile acestea se pot schimba”, a spus „Tim” pentru Sport9.ro.

Dan Alexa nu-l poate folosi la mijlocul terenului nici pe Ovidiu Petre, accidentat, și nu a mizat în prima rundă nici pe atacantul Pedro Henrique, aflat de asemenea în recuperare după problema de la genunchi. Mai mult, pentru partida cu Unirea Tărlungeni va fi indisponibil și Claudiu Belu, cel care juca pe postul cu cele mai puține soluții de rezervă, cel de fundaș dreapta. Tânărul jucător care a deschis scorul cu Mioveni a văzut al doilea galben pe finalul partidei și a fost eliminat.


Știai că avem o pagină de Facebook dedicată fotbalului din ligile inferioare?

Pe aceeași temă