Pelici: „O victorie pentru întreaga familie de la CSM care se încheagă acum”

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 16:42 Campionat
Pelici:**

Timișoreanul Alex Pelici a reușit al doilea succes consecutiv la cârma CSM-ului, un surprinzător 3-1 la Târgu Mureș. După startul excelent pe banca vâlcenilor, Pelici promite ca, în scurt timp să devină la fel de îndrăgit în Zăvoi precum bunul său amic, Alin Artimon. În plus, tehnicianul și-a luat și o revanșă personală față de FCM, club care l-a angajat vara trecută, dar l-a îndepărtat după perioada de pregătire.

„Puțini ne dădeau șanse la Târgu Mureș, dar băieții și-au dorit, au muncit foarte mult, sunt mândru de ei, îmi sunt toți foarte dragi. La 1-0, gazdele au avut câteva șanse să facă 2-0 și să închidă jocul, am avut și ceva șansă, dar jucătorii au dat totul pe teren și atunci, chiar dacă mai greșești, nu ai cum să nu reușești. Le dedicăm victoria în special lui Vasile, Daouda, care au rămas acasă fiind accidentați și lui Tomozei, care s-a lovit la Târgu Mureș, sperăm ca ei să revină cât mai curând pe teren. Este o victorie pentru întreaga familie de la CSM care se încheagă acum, dar și pentru suporteri, care sper să revină lângă echipă. Trebuie să ne vedem lungul nasului, să muncim în continuare, sper să o ținem tot așa.”, a spus Pelici.

Startul bun de retur al CSM-ului vine și pe fondul reglării situației financiare reușită în ultimele săptămâni de patronul Rufă, jucătorii fiind cu salariile la zi și primind primă de victorie imediat după succesul din prima etapă.

Imediat după victoria de la Târgu Mureș, alb-albaștrii l-au sunat din vestiar pe Cătălin Rufă, care le-a promis că în săptămâna viitoare le va vira în conturi încă o primă, pentru succesul cu FCM.

CSM a ajuns astfel la cel de-al șaptelea joc consecutiv fără eșec în campionat, cinci dintre aceste rezultate fiind reușite cu fostul tehnician Laurențiu Tudor la timonă. Mai mult, vâlcenii au izbutit cel de-al treilea succes consecutiv în deplasare pe terenurile unor candidate la promovare, după cele de la Brașov și Drăgășani.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 23 Mar. 2013, 16:42 Campionat
Pe aceeași temă