Pelici, mândru de jucătorii săi după remiza cu Șoimii: „Asta e mentalitatea care trebuie să se vadă mereu”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2015, 15:13 Campionat

Deși CSM Râmnicu Vâlcea nu a jucat mai nimic în disputa cu Șoimii Pâncota de sâmbătă, scor 1-1, spre exasperarea puținilor spectatori prezenți în tribunele stadionului Municipal, dar la conferința de presă, antrenorul Alexandru Pelici și-a felicitat jucătorii, precum după o victorie.

„În cele două jocuri cu Pâncota ne-am creat multe ocazii de gol, am avut posesie bună, dar am pierdut punctele pe mâna noastră. Am făcut cadou acel penalty, mă bucur că am revenit în joc și am egalat. Păcat că ratăm cu seninătate ocazii care ne costă puncte. Îmi felicit toți jucătorii pentru efortul depus, pentru cum luptă până în ultimul minut. Asta e mentalitatea care trebuie să se vadă mereu. Sunt mândru de munca lor, nu neapărat de reușite tehnico-tactice. Le mulțumesc colaboratorilor mei pentru ajutor, Ivan, Ciobanu și Tufiși. Mai sunt două jocuri, indiferent de jucătorii care vor apărea, le vom aborda cu aceeași mentalitate, vom lupta până în ultimul minut, iar, dacă jocurile ne permit, să mai debutăm unu-doi jucători. Denis Dumitrașcu a prins echipa și nu a mai lăsat-o, sunt foarte mulțumit acum de el, nu cum l-am găsit când am venit aici. Trebuie să ne găsim motivația necesară să abordăm toate jocurile cu aceeași atutidine, nu e ușor să egalezi în final, după ce ai muncit tot jocul să aduci mingea în fața porții, dar asta se vede mai puțin” a declarat Alex Pelici.

Așteaptă finalul sezonul pentru a vedea dacă mai continuă la CSM

Tehnicianul va discuta, la finalul sezonului, prelungirea acordului cu CSM, însă negocirea va fi probabil finalizată după procesul în care avocații clubului din Zăvoi cer anularea sau micșorarea sumei imputate de Fisc. „Contractul meu se sfârșete la finalul acestui campionat. Nu știu apoi ce va fi. Au fost niște discuții, dar nu punem căruța înaintea cailor. Mai întâi să se termine sezonul. Dacă conducerea e mulțumită de ce am făcut aici, împreună cu jucătorii cu care am lucrat, putem continua. Eu mă simt bine la Vâlcea, e nevoie de continuitate pentru un antrenor, să poți să faci lucruri bune. Să schimbi mereu echipe nu e tocmai plăcut. Nu e nevoie de mulți jucători, depinde de obiectiv, nu e nicio diferență la Liga a II-a între locul 2 și locul 8, 9” a mai afirmat timișoreanul.

Pe plan personal însă, Alex Pelici are toate motivele să fie fericit, acesta urmând să devină pentru prima dată tată. Soția sa, Roxana, este însărcinată, cei doi urmând să aibă un băiețel.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 26 Apr. 2015, 15:13 Campionat
Pe aceeași temă