Pelici le reamintește celor de la Chindia cum au obținut punctul din Zăvoi: „Am avut penalty clar și eliminare la Vătavu, dar s-a dat indirectă. Apoi au înscris”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Nov. 2015, 17:53 Campionat
Pelici le reamintește celor de la Chindia cum au obținut punctul din Zăvoi:**

CSM Râmnicu Vâlcea a obținut a patra victorie consecutivă în campionat, 2-0 în deplasare, sâmbătă, la Târgoviște, și a rămas liderul surpriză al Seriei a II-a a Ligii 2. Tehnicianul vâlcenilor, Alexandru Pelici, a recunoscut franc la interviul de la finalul jocului de sub Turnul Chindiei că echipa sa a avut șansă în partea secundă, însă obiectivul obținerii celor trei puncte a fost îndeplinit.

„O victorie meritată din punct de vedere al efortului, împotriva unei echipe care a realizat multe în acest campionat, felicit Chindia pentru tot parcursul, e nou-promovată și o surpriză a acestei serii. E o victorie mare pentru noi, pe un teren care a solicitat din plin jucătorii. Prima repriză a fost echilibrată, am mai avut o ocazie mare, am înscris pe finalul ei, asta contat mult pentru partea secundă. În a doua parte am cedat terenul și am așteptat să surprindem pe contaatac, am reușit la una din fazele avute. Pe un teren ca acesta, asta a fost strategia, nu avea rost să mai ieșim la joc, aveam punctele în buzunar și încercam să ținem de rezultat. Nu tragem la promovare, obiectivul nostru este să fim în primele șase, suntem în grafic, îmi felicit pentru asta jucătorii” a spus antrenorul Alex Pelici.

Aflând că oficialii clubului dâmbovițean au criticat arbitrajul, Pelici le-a reamintit gazdelor de faza petrecută în finalul jocului din tur, când, la 1-0, CSM a fost privată de un penalty. „Eu îmi amintesc de meciul din tur, când noi nu am făcut observații despre arbitraj, nu îmi place să comentez. Dar le aduc aminte oficialilor Chindiei care au făcut aceste observații, că la meciul tur, la 1-0 pentru noi, am avut penalty clar și eliminare la Vătavu, s-a dat indirectă, iar la faza următoare, același Vătavu a marcat cu capul. Asta vreau să le amintesc despre arbitraj. Până la urmă, Chindia a avut șansele lor, după posesie și inițiativă, merita să înscrie în repriza secundă, a avut foarte multe ocazii, Geantă a apărat foarte bine, toți băieții au jucat la sacrificiu. Am avut șansă, asta este, am dat gol în inferioritate, în momentul în care Chindia s-a aruncat cu toate liniile peste noi”, a mai spus antrenorul CSM-ului.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 30 Nov. 2015, 17:53 Campionat
Pe aceeași temă